| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jabłko Adama
Autor Wiadomość
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 29 Kwi, 2004 22:27   Jabłko Adama Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie co to jest Jabłko Adama i do czego ona tak wogle słoży Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Kwi, 2004 23:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jabłko Adama ma każdy chłopak i mężczyzna...z czasem staje się ono coraz bardziej wyraźne...a znajduje się w...gardle...nie wiem gdzie dokładnie(w końcu jestem dziewczyną Very Happy ),a co do drugiego pytania,top nie wiem,do czego służy????Może ma coś wspólnego z mutacją??? Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1868191
marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 2004 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dodam tylko że jabko znajduje sie tak dwa palce poniżej podbródka, ja pomimo tego że jestem chłopakiem to nie wiem jednak do czego słuzy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pią 30 Kwi, 2004 13:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jabłko adama powiększa się w czasie dojrzewania
jestto inaczej wyniosłość krtaniowa uwypuklenie na przodzie szyi
człowieka wyrażniejsze u męszczyzn u (kobiet tez jest)
utw.przez chrząstkę tarczowatą krtani

Junior
Junior

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 2004 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

żeby się nie powtarzać powiem tylko, że jabłko adama to jest tzw. kulka w gardle,która pod czas dojrzewania jest widoczna Smile

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 30 Kwi, 2004 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na pewno znacie historię Adama i Ewy. Własnie ta tzw. nazwa " Jabłko Adama" wywodzi się z tamtych czasów. Dlaczego jabłko? Bo gdy Ewa dawala Adamowi jablko do ugryzienia z tego zakazanego drzewa utknęło mu w gardle. I teraz kazdy mężczyzna ma taką " gulkę " w przelyku - tak nas uczą na religii
Pozdro!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Odpowiedz do tematu