| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co mam zrobic ???
Autor Wiadomość
OLA
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 12:01   co mam zrobic ???

poznałam niedawno chłopaka przez gg, który jest ze Szczecina, mieszkamy dalego od siebie (ok 400 km) piszemy do siebie smsy, gadamy na gg codziennie! ostatnio zaczelismy do siebie sie zwracac misku, skarbie... itp. bardzo mi sie spodobał, ja mu tez bo mowił juz to mi! mam jego duzo zdjec na kompie on moich i chyba sie zakochalam... chcemy sie spotkac... ale niewiemy jak, mamy dopiero po 15 lat i rodzice napewno by nam niepozwolili jechac samych do siebie...zeby chociaz sie spotkac na zywo... :love2: co mam zrobic? pomózncie mi prosze... :love8:
Przejdź na dół
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 12:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może Cię to zmartwi ale raczej CI nie pomoge..Uwarzam, że miłośc na odegłośc zwłaszcza z osobami poznanymi przez internet jest bez sensu...zresztą wielokrotnie się na tym przejechałam więc nie radze Ci spotkania z nim bo i tak ten związek szybko się rozleci...ale jak ta bardzo chcez to jedź...a na przekonanie rodziców nie znam sposobu.

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Gościówą...Miłość przez Internet NIE ISTNIEJE i zdania nie zmienię. Skąd wiesz,że on przez Internet jest taki sam jak na real? Rolling Eyes I nie ważne, czy gadasz z nim już rok czy dwa, miłości przez Internet NIE MA!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 21:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIEPRAWDA dziewczyny znam pare par które poznały się przez neta i są ze sobą długo a niektóre 1,5 roku

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
OskAr Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 21:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz coś ci powiem przez internet jest znacznie łatwiej oszukac,
powiedziec ze sie kocha drugą osobe ,ze Ci sie podoba ,
ze jest ładna ,mądra, gdy w rzeczywistości myslisz o niej zupełnie co innego ..
Internet nie daje bezposredniego widoku "czucia" drugej osoby - niewiesz
jak ona zareaguje na twoje "słowa" ,wiem cos o tym ...
I niewiem czy to jest dobry pomysł z tym spodkaniem ...
Wiem tez ze i tak zrobisz tak jak bedziesz uważać za słuszne .. tylko 3x sie zastanów zebys tego nie załowała ..
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 09:27   

Ja nie kwestionuje tego co powiedziałeś ale uważam że jak ktoś chce to może na takim forum siedzieć - może akurat znajdzie swoją drugą połowe
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 09:31   

A ja na twoim miejscu poprosiłabym chłopaka (a raczej wymiana) o adres, telefon itd. Oczywiście, musisz go dobrze znać - pogadasz sobie przez telefon, a potem z rodzicami. Nie wiem jak wyjdzie - ale może spróbowałabyś namówić rodzica do rozmowy z nim? Neutral
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 09:34   

OskAr napisał/a:
Wiesz coś ci powiem przez internet jest znacznie łatwiej oszukac,
powiedziec ze sie kocha drugą osobe ,ze Ci sie podoba ,
ze jest ładna ,mądra, gdy w rzeczywistości myslisz o niej zupełnie co innego ..
Internet nie daje bezposredniego widoku "czucia" drugej osoby - niewiesz
jak ona zareaguje na twoje "słowa" ,wiem cos o tym ...
I niewiem czy to jest dobry pomysł z tym spodkaniem ...
Wiem tez ze i tak zrobisz tak jak bedziesz uważać za słuszne .. tylko 3x sie zastanów zebys tego nie załowała ..

-Przepraszam że piszę 2-gi raz - Oskar - z twoich danych wynika że masz 6 lat Rolling Eyes Ja w tym wieku jeszcze myszki nie dotykałam a ty już się spotykasz z osobami z neta? Rolling Eyes trochę to dziwne Neutral
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 11:27   ...

Podejrzewam że moja siostra miała podobnie tylko się nie zakochała ale ,,zaprzyjaźniła,, z chłopakiem który jest z Władysławowa a ja mieszkam na śląsku więc nie spostrzerzenie nagle chciała jechac na wakacje do Władysławowa (ona ma 16 lat) więc może pogadasz z tym chłopakiem czy mógłby jechać na kolonie na 1 tydzień np. ty też byś się spytała i może by to się jakoś ułożyło Wink

POZDRO!! Kwiat
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

d098 napisał/a:
NIEPRAWDA dziewczyny znam pare par które poznały się przez neta i są ze sobą długo a niektóre 1,5 roku

Ja sądzę,że oni przez Internet się nie pokochali, najwyżej zaprzyjaźnili. Dopiero po spotkaniu zakochali się w sobie. Przynajmniej ja tak myślę.

d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nawet jeśli to i tak spotkali się dzięki netowi

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 13 Sie, 2004 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możesz sprubowac się spotkać. Ale nie spiesz się. Mozesz się spotkać za rok za dwa, a może wegule jak bedziesz dorosla...tylko może on do tego czasu znalezc sobie kogos...Ale to i tak nie ma sensu. Poznaj kogoś ze szkoły czy z ulicy już bezpieczniej niż z neta. A skąd wiesz na przykład że przesyłał Ci swoje zdjecia? Będziesz jechała taki kawał i się możesz gorzko rozczarować. Chyba sie nie oplaca...

Gość
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 21:08   

Jak w życiu nie będziesz ryzykować to co chcesz osiągnąć jak zamierzasz cieszyć się życiem???!!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu