Wysłany: Sob 20 Wrz, 2003 19:51 Do wszystkich dziewczyn!
Mam pytanie-czemu wy wszystkie uważacie,że jesteście za grube,czemu narzekacie(chyba,jestem tu nowa i choć dużo przeczytałam,to jednak jeszcze troszkę mi zostało ),że macie całą twarz w piegach?Myślicie,że być idealną jest super?Jeśli chciałybyście mieć większy biust,musiałybyście przybrać na wadze(bo biust,to nic innego,jak tkanka tłuszczowa).Co do piegów-moim zdaniem,piegi dodają dziewczynom uroku
.Parę razy widziałam rudą i piegowatą dziewczynę w kościele-stwierdziłam,że jest bardzo ładna.Wracając do ideału-według wielu z Was ideałem jest modelk-to nieprawda.Modelki często są anorektyczkami lub bumiliczkami(czy jakoś tak).Raz oglądałam na Discovery program o modelce,która(w wieku 30 lat)była na emeryturze.Wiecie,jak wyglądała????!!!!Nie dość,że paliła papierochy,to jeszcze wyglądała dosłownie-jak trup.Brzuch miała wklęsły,oczy prawie jej wychodziły z orbit(od braku skóry przy oczach),a mimo to,uważała,że jest ideałem.Pewnie sobie pomyślicie-"Co????To niemożliwe!Która to pisała?!",ale to prawda.Straszna prawda.Jednak nie myślcie,że ja jestem "bezproblemowa".Mam parę problemów,a największy z nich,to taki,że zawszse,jak rano wstaję,mam mały brzuch...prawie,że normalny.Lecz po śniadaniu-2 razy większy!!To straszne,bo na dyskoteki,Nowe roki,itp. ,nie mogę ubirać obcisłych bluzek,bo się wstydzę,że ktoś to zauwazy i rozpowie po całej okolicy.Trochę dużo napisałam
(do wszystkich administratorów,moderatorów,itp.-przepraszam,jak sie powtórzyłam )
Myśle że powinno się usunąc post Karolinki a co d o tematu to uważam że Idda ma całkowitą rację!! Nie bierzcie wzoru z modelek..one wyglądaja jak wieszaki i są duuuzo za chude...U nas w klasie chłopcy mówią że (heh to troche śmieszne) dziewczyne powinno być za co złapac..tzn żeby miała pupe, biust (który jest tkanka tłuszczową jak powiedziała idda) i uda...a nie jakies tam kostki..opczywiście bez przesady ...to jasne że nie można przesadzać ani w jedną ani w druga stronę...ale modelki sa stanowczo za chude..u nas w szkole nazywa sie je wieszakami na ubarania ;] A co do tego brzuszka idda..tez kiedys tak miałam...dziwne to troche..ja równiez mam lekko wypukły brzuszek i dlatego nie nosze bluzek do pempka..mam dziwną postawe bo cała jestem szczupła (aż za szczupła) a w pasie mam sporo..może nie tak sporo bo 70..ale mam taki dziwny kształt brzucha..piłkowaty ;p i dlatego się go wstydze. Nie przjemuj sie tym nie ty jedna tak masz...a z tego co słyszałam (nie wiem czy to prawda) z biegiem czasu brzuch zmienia się i staje się bardziej "kształny".
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 24 Mar, 2004 20:22
Tak, ja uważam,że to zupełna prawda. Dziewczyny zdecydowanie przesadzaja zdaniami"ale ja mam brzuch..."itp.itd.etc. Tym nie ma się co przejmować trzeba dać naturze luz i pozwolić by robiła z nami co chce To są najczęściej skutki dojrzewania pote to się oczywscie wszystko zmieni