| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
jak się przełamać?
Autor Wiadomość
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 19:40   jak się przełamać? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Boję się bardzo pierwszej wizyty u gienkologa. Dla mnie jest to bardzo krępujace - rozbierać się przed obcm facetem. I jeszcze ten facet mnie będzie dotykał w tak intymnych miejscach! Crying or Very sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No, ja tez sie boje. No coz, trzeba bedzie wkoncu odwiedzic to miejsce..., moze inne dziewczyny, co juz byly, opowiedza swoj pierwszy raz?

Numer Gadu-Gadu
3571565
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 23:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, powiem jedno.... Współczuje wam, dobrze, że my chłopacy nie mamy takich problemów jak Wy... Wink
Powrót do góry
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 01:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

proponuję pójść do PANI ginekolog, a pozatym słyszałam, ze jak się idzie na wizytę kontrolną, to nie jest konieczne badanie, po prostu rozmowa.

HEZJOD
Powrót do góry
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 07:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Deg gdzieś pisał, że lepiej iść do pana ginekologa, gdyż on jest delikatniejszy, a pani ginekolog wie na co może sobie pozwolić.
Powrót do góry
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 10:05   ............. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ten temat byl nawet ostatnio poruszany na forum! a tak woguyle to wiem ze o krepujace ale trzeba, no niestety trzeba... Rolling Eyes

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 10:47   Ginekolog Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nistety trrzeba...lepieiej do pana bo on jest delikatniejwszy jak mowil deg...wiem ze to badziej krępujące niz do pani ale chyba tak jest lepiej...dotykal?? zeby on tylko dotykal !!! on tam wklada rozne zweirniki itp...bbleee Sad ale kiedys trzeba isc ten pierwszy raz w koncu badanie jest krutkie wiec chyba jakos to sie przezyje ... w koncu wszytskie kobiety do niego chodzą...

Numer Gadu-Gadu
730730
Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ja wiem, że gdy będzie potrzeba będę musiała iść do ginakologa mężczyzny, ponieważ moja mama już właśnie tam cały czas codzi do mężczyzny i moja strasza siostra również! Więc jak bedzie potrzeba ja też bede musiała iść do mężczyzny...
Wiem to okropnie krępujące i wstydze się...
To okropne jak obcy facet Cię obmacuje, w sumie to potrzebne
to nie jest w żaden sposób zboczone ale!!!!!!
To jest okropne!!!!! Embarassed boję się tej chwili tak jak Ty!
No ale co poradzić podobno facet jest delikatniejszy to dobrze...
Ale krępujący, ja i przed kobietą bym się krępowała...
Ale co tu rozmyślać jak bedzie trzeba to będzie trzeba...
Pójdzie się pierwszy raz, a później bedzie już łatwiej się z tym oswojić!
No to papa! Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem Ginekologiem powinna być kobieta a nie facet. To skandal żeby jakiś koleś dotykał gołą obcą dzieczyne Rolling Eyes

Numer ICQ
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Xesquio ty chyba nie wiesz co mowisz!

Ja tez balam sie pierwszej wizytu i ginekologa. Wydawalo mi sie ze tam sie niewiadomo co dzieje... Bylam mile zaskoczona. Naprawde nie ma sie o co martwic i czego sie bac.

Lekarz ginekolog to nie jest jakis tam facet... On nie patrzy na pacjentke jako na kobiete, tylko jako PACJENTKE! Tak samo jak patrzy na pacjenta pediatra kiedy bada mu gardlo... Nie ma sie czego wstydzic i czego bac.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 16:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dla mnie najgorsze będzie chyba samo rozebranie się...
Powrót do góry
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A dla mnie najgorsze (chyba) bedzie rozebraną wejść na ten fotek, w ogóle pokazać sie nago ginekologowi... Sad

Numer Gadu-Gadu
3571565
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No coż... słowa Nemei, dodały mi trochę otuchy (dzięki Nemeia !)... ale... I tak się boję ! Może nie tyle boję, co wstydzę ! Embarassed
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnio podglądałem ginekologa i... byłem nieco zaskoczony.
Całe badanie ginekologiczne to jest dosłownie kilka-kilkanaście sekund. A ja myślałem, że to trwa wieczność Smile. Naprawdę nie ma się czego bać.

A Xesquio faktycznie nie wie, o czym pisze.

Nieznajoma13: To nie obmacywanie. To proste badanie, takie samo jak np. zaglądanie do gardła. Ginekolog, to nie zboczeniec, tylko lekarz, który nie czerpie żadnej satysfakcji z tego, że Cię bada. To jego zawód.

Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja najbardziej boje się, ze takie badanie moze boleć. Kiedy ginekolog będzie wkładał ci w miejsca intymne rózne przedmioty żeby sprawdzić czy wyszystko jest wporzadku. Tak właściwie to nie mam zielonego pojęcia jak to wszystko sia tam odbywa. Przecież mamy się nie spytam........ Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu