Wiesz co? To dobre pytanie. Moja przyjaciółka ma zawsze podkrążone oczy i nie wie czemu i co z tym zrobić! Też bym była wdzięczna jeśli by ktoś na to pytanie odpowiedział
ja też się podpisuję pod postem... Mam dokładnie to samo!!! Może ktoś i mnie pomoże...
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Jedyne wytłumaczenie jakie znam to podkrążone oczy ma się po nieprzespanej nocy...tylko ehh....codziennie chyba w nocy śpicie....nie mam pojęcia czemu tak się dzieje...również ejstem tego ciekawa...
Ciekawa Gość
Wysłany: Pon 26 Kwi, 2004 18:04
ja też mam zawsze podkrązone oczy , i to nie przez to że się nie wyspałam
hm.... ja też mam podkrążone oczy, takie ble... moja mama ma tak samo ale używa jakiegoś kremu, ale nie wiem jakiego i jej to pomaga a ja niestety po tym kremie mam uczulenie hm.... nie wiem od czego to się bierze... może od tego że ja zasypiam dopiero koło 23-24 hihi
Piszcie dziewczyny czym to .... usuwać
Ja spróbuje wam pomóc.Przyczyna:
-nie wyspanie
-zmęczenie
-stres
Jak zwalczać
Unikać rzeczy wymienionych wyżej,dla zamaskowania można używać różnego rodzaju korektorów i kremów(niedługo określe dokładnie jakich)
Mam nadzieje,że troszke chociaż Wam pomogłam!