| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Moje cycuszki ;(
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 23 Kwi, 2004 15:01   Moje cycuszki ;(

Mam problemik: moje lewa pierś jest DUŻO większa od prawej.Okropnie to wygląda bod obcisłą bluzką i w ogóle...Wydaje mi sie że niektórzy sobie myślą,że sie "wypycham" czymś.Co mam robić i czy wy też tak macie??Help Me!!
Przejdź na dół
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Kwi, 2004 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co odpowiedzieć Ci na pierwszy problem, może powinnaś "dopchać" czymś lewą stronę stanika lub po prostu nie nosić obcisłych bluzek.
A na to drugie odpowiem Ci, że nie powinnaś się tym przejmować.

Gość
PostWysłany: Pią 23 Kwi, 2004 20:51   

Hey! Zgadzam sięz moją poprzedniczką... Może powinnaś czymś tą lewą pierś wypychać , albo porozmawiaj otym z mamą... Ona napewno coś doradzi... A jak nie to możesz wybrac sie do jakiegos lekarza..Chociaż nie wiem czy to jest jakis powazny problemik , zeby od razu do lekarza... Trzymaj sie !
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Kwi, 2004 23:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też uważam, że w tej sytuacji najlepiej chyba byłoby ją wypychać... Skoro się z tym źle czujesz... Dodam jeszcze, że to normalne w tym wieku i chyba aż do ukształtowania się odpowiedniego kształtu piersi...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 25 Kwi, 2004 06:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Albo wypchać...
Albo poromawiać z mamą,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 25 Kwi, 2004 18:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej! Też mi sie wydaje że możesz wypchać...jak narazie.... ale napewno w Twoim wieku to jeszcze nie jest taka dużo różnica że mogłaby być bardzo widoczna. Teraz dojrzewasz i myśle że piersi sie powinny uformować.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 25 Kwi, 2004 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No bez przesady, po co wypychać. Nie sądze żeby ta różnica była az tak duża żeby było to konieczne. NO bo pomyśl jak bys sie czuła gdyby sie ktos zorientował ( no bo chyba potraktowaliby to jako powod do śmiechu, tak mi sie wydaje ). A chyba nie masz sie co na zapas przejmowac bo pewnie z biegiem czasu ta różnica w wielkości sie zmniejszy albo całkiem zniknie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 26 Kwi, 2004 13:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Wink
To całkiem normalne, że nie od razu Twoje piersi będą równe. Tak samo jest z całym naszym ciałem. Nikt nie jest zupełnie symetryczny- u jednych jest większa różnica a u innych mniejsza. Ja też jestem "nierówna" Razz Ale z czasem ta różnica się zmniejszy. Naprawdę nie ma się czym przejmować. Mam identyczny problem co Ty. A prawej nie wypycham bo po co? Wink I tak zawsze wyglądam jak "decha" bo nie nosze obcisłych bluzek tylko zawsze luźne,porozciągane swetry Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Kwi, 2004 16:00   piersi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Piersi mogą byc trochę nierówne...czasami ta różnica jest spora i dośc widoczna ale z czasem powinno się to chodziaż trochę wyrównać. Nie bój się...nikt nie ma idealnie równych piersi Wink

Numer Gadu-Gadu
730730
Hahaha ;p
Gość
PostWysłany: Wto 18 Maj, 2004 19:01   

Buhahaha.... w jakimś innym poście pisałaś, że masz stanik 65 0... więc sorry.. o jakich piersiach gadamy, skoro ich nie masz?
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu