Mam problemik: moje lewa pierś jest DUŻO większa od prawej.Okropnie to wygląda bod obcisłą bluzką i w ogóle...Wydaje mi sie że niektórzy sobie myślą,że sie "wypycham" czymś.Co mam robić i czy wy też tak macie??Help Me!!
Nie wiem co odpowiedzieć Ci na pierwszy problem, może powinnaś "dopchać" czymś lewą stronę stanika lub po prostu nie nosić obcisłych bluzek.
A na to drugie odpowiem Ci, że nie powinnaś się tym przejmować.
_________________ A cóż ja mogłam napisać?
Gość
Wysłany: Pią 23 Kwi, 2004 20:51
Hey! Zgadzam sięz moją poprzedniczką... Może powinnaś czymś tą lewą pierś wypychać , albo porozmawiaj otym z mamą... Ona napewno coś doradzi... A jak nie to możesz wybrac sie do jakiegos lekarza..Chociaż nie wiem czy to jest jakis powazny problemik , zeby od razu do lekarza... Trzymaj sie !
Ja też uważam, że w tej sytuacji najlepiej chyba byłoby ją wypychać... Skoro się z tym źle czujesz... Dodam jeszcze, że to normalne w tym wieku i chyba aż do ukształtowania się odpowiedniego kształtu piersi...
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
hej! Też mi sie wydaje że możesz wypchać...jak narazie.... ale napewno w Twoim wieku to jeszcze nie jest taka dużo różnica że mogłaby być bardzo widoczna. Teraz dojrzewasz i myśle że piersi sie powinny uformować.
No bez przesady, po co wypychać. Nie sądze żeby ta różnica była az tak duża żeby było to konieczne. NO bo pomyśl jak bys sie czuła gdyby sie ktos zorientował ( no bo chyba potraktowaliby to jako powod do śmiechu, tak mi sie wydaje ). A chyba nie masz sie co na zapas przejmowac bo pewnie z biegiem czasu ta różnica w wielkości sie zmniejszy albo całkiem zniknie.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 26 Kwi, 2004 13:44
Spokojnie
To całkiem normalne, że nie od razu Twoje piersi będą równe. Tak samo jest z całym naszym ciałem. Nikt nie jest zupełnie symetryczny- u jednych jest większa różnica a u innych mniejsza. Ja też jestem "nierówna" Ale z czasem ta różnica się zmniejszy. Naprawdę nie ma się czym przejmować. Mam identyczny problem co Ty. A prawej nie wypycham bo po co? I tak zawsze wyglądam jak "decha" bo nie nosze obcisłych bluzek tylko zawsze luźne,porozciągane swetry
Piersi mogą byc trochę nierówne...czasami ta różnica jest spora i dośc widoczna ale z czasem powinno się to chodziaż trochę wyrównać. Nie bój się...nikt nie ma idealnie równych piersi
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Hahaha ;p Gość
Wysłany: Wto 18 Maj, 2004 19:01
Buhahaha.... w jakimś innym poście pisałaś, że masz stanik 65 0... więc sorry.. o jakich piersiach gadamy, skoro ich nie masz?