Mam 11 lat 146.5 wzrostu i waze 34 kg . Mama mojej kolezanki ktora jest nauczycielka mowi , ze wszystko jest wporzo , a ja jednak tak nie uwazam . Na wf gdy sie rozbieram wstydze sie moich nog wydaje mi sie ze sa za grube ale np. latem i gdy ubiore sukienke nie wstydze sie tego . jeszcze jedno . Mam lekkie owlosienie tu i tu piersi zaczely rosnac " rodzynki " . Czy mam jakies szanse aby wczesnie niz za dwa lata dostac miesiaczke ( tylko prosze nie piszcie mi , ze kazda z nas jest inna itp itp . Bo ja o tym wiem ale powiedcie mi chociaz w przyblizeniu ... ) ( bez urazy )
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic
Co do Twoich nóg.
Zawsze Kaśka wymyslasz jakieś bzdury o to i o tamto.
Nie umiesz dostrzec swojego pięknego ciała.
A co do miesiączki to niewiem.
Ja jej nie mam
Tak jak Ty
I naprawdę nie jestem w stanie powiedzieć ci kiedy będziesz ją mieć lub kiedy będą objawy miesiączki.
jesne że jest szansa. Miesiączkę możesz dostać w każdej chwili.
i nie wstyć się swojego ciała
wszystko jest spoko tylko może trochę za mało ważysz zacznij więcej jeść
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 06 Kwi, 2004 18:53
Co to w ogóle za pytanie "czy mam szansę aby za 2 lata dostać miesiączkę"? Pewnie,ze masz szanse! MOżna ją dostać przecież zawsze nie ważne czy jesteś "płaska" czy "wypukła", "owłosiona" czy nie...A na pewno już nie wymyślaj,że jesteś gruba! Rety jak mnie czasami denerwujecie dziewczyny...Tym swoim głupim(bez urazy) gadaniem "och jaka to ja jestem gruba...". Twoja waga musiałaby być nawet większa,żebyś miała idealne wymiary! Masz niedowage ale na pewno nie nadwage!
Zgadzam się w 100% z Mróweczką. Ty masz niedowagę, a nie nadwagę! Nie możesz dalej myśleć o tym, że jesteś za gruba, bo to Cię pokieruje w złą stronę, w stronę anoreksji lub bulimii.
Według mnie powinnaś ważyć ok. 39 kg.
_________________ Nie myślcie o mnie źle
Widać nam chodzi nie o to samo...
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 07 Kwi, 2004 13:16 Oj ta miesiączka...
Oj ta miesiączka może dopaść nas dziewczyny w każdej chwili. Nie jest określone kiedy jom możesz dostać. Lepiej noś przy sobie wkładki higieniczne - tak na wszelkkii wypadek. Powiem Ci że przed tym jak ja dostałam miesiączke to przez jakiś czas jakieś parem tygodnii strasznie bolał mnie brzuch w okolicy łona. Tam som jajniki. To były moje objawy- nie wiem cz y tak jest u każdej