Wysłany: Nie 21 Mar, 2004 11:30 Jeżeli ktoś wchodzi na to forum, moze przeczytac ten post.
Od dawna czytam posty które dodają tu różne osoby.Wczoraj czyli 20.III.04r. postanowiłam się zarejestrować i również wam pomagac w problemach dotyczących dojrzewania.Napisze coś o sobie:Mam 11 lat, urodziłam sie 15 marca 1993r., mieszkam w Krakowie.Chciałabym wam pomagać i udzielać dobrych i przemyślanych rad. Jak już wspominałam czytam od dawna posty z tego działu i zauważyłam, że często sie zdarza że ktoś zadaje pytanie które było pare postów temu ... Wiec chciałabym zaapelować do Was ! Jeżeli jakiś post był dotyczący waszego pytania i jest tam odpowiedź do pytania, to prosze nie piszcie tego samego jeszcze raz.Owszem równiez nie bedziecie przeciez przeglądać wszytskich postów od najstarszego, aż po najnowszy.jeżeli nie mozecie znaleźć w postach na tej stronie odpowiedzi na swoje pytanie .. to napiszcie je !! wkońcu jesteśmy po to by wam pomagac !! no i czasem też napisać pytanie które nurtuje nas .. ;P Wiec serdecznie pozdrafiam!! Mam nadzieje że bede wam mogla pomagać ile się tylko da !! ;D
_________________ GdY PrZeJdĄ FoSę I DoRwĄ SiĘ Do BrAm .. MaMy CoŚ CzEgO NiE ZaBiOrĄ NaM !!
Luzz girl:
Witam!! MAm nadzieje, że spodoba ci się to forum i będziesz często je odwiedzać. Będziemy sie starały tobie pomagac a ty nam. Mam gygy: 730730 Jak chceż to napisz do mnie :] Życze powodzenia!! Pozdrówki
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Cały czas jednak bardziej bierne te apele. A tym razem mam propozycje apelu czynnego. Możnaby poprostu zrobić listę najpoluraniejszych tematów z odnośnikami. Uporządkowałoby to to i owo.
_________________ wiadomo - maj, te sprawy... drzewa całe w pąkach.
serce pojemne jak przedwojenna wanna
HEja ! Witaj na naszym niezawodnym forum ! Mam nadzieje , ze bedziesz sie tu dobrze czula . Ja tesh mam gg : 5282050 . Serdecznie pozdrawiam i zycze dlugiego serfowania po necie !
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic