| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jeżeli ktoś wchodzi na to forum, moze przeczytac ten post.
Autor Wiadomość
LuZz GiRl

PostWysłany: Nie 21 Mar, 2004 11:30   Jeżeli ktoś wchodzi na to forum, moze przeczytac ten post. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Od dawna czytam posty które dodają tu różne osoby.Wczoraj czyli 20.III.04r. postanowiłam się zarejestrować i również wam pomagac w problemach dotyczących dojrzewania.Napisze coś o sobie:Mam 11 lat, urodziłam sie 15 marca 1993r., mieszkam w Krakowie.Chciałabym wam pomagać i udzielać dobrych i przemyślanych rad. Jak już wspominałam czytam od dawna posty z tego działu i zauważyłam, że często sie zdarza że ktoś zadaje pytanie które było pare postów temu ... Wiec chciałabym zaapelować do Was ! Jeżeli jakiś post był dotyczący waszego pytania i jest tam odpowiedź do pytania, to prosze nie piszcie tego samego jeszcze raz.Owszem równiez nie bedziecie przeciez przeglądać wszytskich postów od najstarszego, aż po najnowszy.jeżeli nie mozecie znaleźć w postach na tej stronie odpowiedzi na swoje pytanie .. to napiszcie je !! wkońcu jesteśmy po to by wam pomagac !! no i czasem też napisać pytanie które nurtuje nas .. ;P Wiec serdecznie pozdrafiam!! Mam nadzieje że bede wam mogla pomagać ile się tylko da !! Wink ;D

rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 21 Mar, 2004 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i prawidłowo!!! LuZz Girl witaj na forum :-) ale ... wiesz postów z takimi apelami też jest sporo!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
LuZz GiRl

PostWysłany: Nie 21 Mar, 2004 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rodzynka .. Smile masz gygy ?? ;P hehe jak chcecie to piszcie na nr gygy: 4951353 chętnie wam pomoge .. a ty rodzynka napisz ;P

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Mar, 2004 12:19   :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Luzz girl:
Witam!! MAm nadzieje, że spodoba ci się to forum i będziesz często je odwiedzać. Będziemy sie starały tobie pomagac a ty nam. Smile Mam gygy: 730730 Jak chceż to napisz do mnie :] Życze powodzenia!! Pozdrówki Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 22 Mar, 2004 08:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ja również dołączam się do powitań :witam Cię goroąco...nio i jak byś chciała to ja też mam gygy no więc jak chcesz to napisz : 1104532
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
orient-express

PostWysłany: Wto 23 Mar, 2004 07:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cały czas jednak bardziej bierne te apele. A tym razem mam propozycje apelu czynnego. Możnaby poprostu zrobić listę najpoluraniejszych tematów z odnośnikami. Uporządkowałoby to to i owo.

Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 07:27   Luzzy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HEja ! Witaj na naszym niezawodnym forum ! Mam nadzieje , ze bedziesz sie tu dobrze czula . Ja tesh mam gg : 5282050 . Serdecznie pozdrawiam i zycze dlugiego serfowania po necie ! Laughing Smile Very Happy Razz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 07:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też niedawno dołączyłam , więc ROWNIEŻ cie serdecznie witam.
Forum, to jak ksiądz który Ci powie co dalej masz robić

To super forum Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu