| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
pliss przeczytajcie
Autor Wiadomość
rybka
Gość
PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 13:07   pliss przeczytajcie

czesc mam 14 lat i prosze powiedzcie mi czemu moje małe piersi mnie swędzą ??? Confused
Przejdź na dół
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 13:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się że właśnie przechodzisz okres dojrzewania.
To jest normalne
Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 08 Kwi, 2004 15:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To normalne w okresie dojrzewania,że piersi Cię swędzą(nawet przy zwykłym chodzeniu). To nic takiego,nie musisz się przejmować. Jednak w tym okresie musisz szczególnie na nie uważać(chodzi mi o różnego typu uderzenia itp.) bo może to się źle skończyć.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 10:12   odp. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie i z mroweczka i z szyszka ze to calkowita prawda . Przechodzisz okres dojrzewania rosna Ci piersi . tak jak juz mowila mroweczka mosisz bardzo uwazac na swoje piersi . Nie koniecznie musi sie to od razu tragicznie konczyc ale bedzie straszniebolalo . Nie boj zabki jeszcze troche poswedzi i bedzie ok .

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 15:33   piersi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie oznacza to ze twoje gruczoły mlekowe zaczynają sie rozwijac..u siebie zauwazałam to samo gdy opiersi zaczynały mi rosnąc..orpucz tego możesz zauwazyc niewielkie ilosci białego płynu wypływającego z twoich piersi...ale jest jego niewiele..jesli będzie go duzo..lub bedzie mial inny kolor niz bialy zglos sie do lekrza..moze to byc oznaką raka piersi.

Numer Gadu-Gadu
730730
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 22:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NO.. troche cie mogła Gościówa przesraszyć.. no ale to rzeczywiście prawda !
To że piersi w okresie dojrzewania swędzą jest całkiem normalne.. ehh taka kolej rzeczy. Mimo że troche to uciązliw to nie ma sie czym przejmować. Trzeba na nie uważać chronić przed niepotrzebnymi urazami itp.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
Odpowiedz do tematu