Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 08 Kwi, 2004 15:23
To normalne w okresie dojrzewania,że piersi Cię swędzą(nawet przy zwykłym chodzeniu). To nic takiego,nie musisz się przejmować. Jednak w tym okresie musisz szczególnie na nie uważać(chodzi mi o różnego typu uderzenia itp.) bo może to się źle skończyć.
Zgadzam sie i z mroweczka i z szyszka ze to calkowita prawda . Przechodzisz okres dojrzewania rosna Ci piersi . tak jak juz mowila mroweczka mosisz bardzo uwazac na swoje piersi . Nie koniecznie musi sie to od razu tragicznie konczyc ale bedzie straszniebolalo . Nie boj zabki jeszcze troche poswedzi i bedzie ok .
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic
Według mnie oznacza to ze twoje gruczoły mlekowe zaczynają sie rozwijac..u siebie zauwazałam to samo gdy opiersi zaczynały mi rosnąc..orpucz tego możesz zauwazyc niewielkie ilosci białego płynu wypływającego z twoich piersi...ale jest jego niewiele..jesli będzie go duzo..lub bedzie mial inny kolor niz bialy zglos sie do lekrza..moze to byc oznaką raka piersi.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
NO.. troche cie mogła Gościówa przesraszyć.. no ale to rzeczywiście prawda !
To że piersi w okresie dojrzewania swędzą jest całkiem normalne.. ehh taka kolej rzeczy. Mimo że troche to uciązliw to nie ma sie czym przejmować. Trzeba na nie uważać chronić przed niepotrzebnymi urazami itp.