| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
eeeeeee............
Autor Wiadomość
mikroskop
Gość
PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 13:23   eeeeeee............

Co to jest pochwa Question Tam gdzie si.. sikam czy tam gdzie robie ku... kupe Question
Przejdź na dół
Good Friend

PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 14:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tam gdzie oddajesz mocz czyli sikasz ( dla podowiedźi z przodu Razz )
jak chcesz to zamieszcze rysunek Smile
PS. Ile masz lat ??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 14:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tam gdzie sikasz...ehh...w pupie jej nie ma...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 14:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem (POPRAWCIE MNIE JEŚLI SIE MYLE) pochwa jest pomiędzy odbytem a miejscem w którym sikasz :] gdy będziesz w łazience weź tampony od mamy i zobacz na obrazku na ulotce gdzie znajduje się pochwa (we wszystkich tamponach są ulotki, i na kazdej ulotce jest tego typu rysunek)..

Numer Gadu-Gadu
2891618
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 15:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pochwa jest sprzodu przed tam gdzie sikasz i odbytem
dla ułatwienia podam żę wprowadza się tam członka by zapłodnić kobietę Very Happy

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 17:48   pochwa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pochwa to nie jest to miejsce gdzie się załatwiasz...pochwa to miejsce pomiędzy odbytem a miejscem którym się załatiwasz. Pochwą wydobywa się krew miesiączkowa i śluz. Pochwąsię rodzi i uprawia seks
Jak mogłabyś rodzić np. odbytem...??? heh no co ty!

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tam gdzie "robisz kupe" to odbyt. Pochwa jest pomiedzy odbytem a tam "gdzie robisz siusiu". To jest narząd rozrodczy zeński. Z tamtąd leci krew miesiaczkowa, tamtędy sie rodzi(oczywiście kobieta).
Gościówa: ja jak byłam mała myślałam(oglądajac filmy typu "Na dobre i na złe" gdzie co chwile jest "przyj!przyj!")że kobieta rodzi dziecko...odbytem i że pcha jakby miała zatwardzenie i nie mogła...zrobic kupy Laughing Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Na serio! Very Happy

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Sty, 2004 19:12   pochwa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:

Gościówa: ja jak byłam mała myślałam(oglądajac filmy typu "Na dobre i na złe" gdzie co chwile jest "przyj!przyj!")że kobieta rodzi dziecko...odbytem i że pcha jakby miała zatwardzenie i nie mogła...zrobic kupy Laughing Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Na serio! Very Happy

Hehe super. Smile A ja kiedyś myślałam (jak chodziłam hmmm...do przedszkola??), że rodzi sie tym czym się robi siusu Smile)

Numer Gadu-Gadu
730730
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 00:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe ja pdoobnie i dziwilam sie co jakby sie ... osikało dziecko podcaas porodu biggrin bo wkoncu tak przesz, przesz, to sie posisusac idzie biggrin
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 01:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Posiusiać może i nie, ale równolegle z dzieckiem można... zrobić kupę Sad.

Dlatego podczas porodu położne zalecają zrobienie lewatywy. Ostatnio bardzo "modne" jest nie godzenie się na lewatywę (bo to jest niby poszanowanie praw pacjentki). Ale sami sobie wyobraźcie jak musi wyglądać tak urodzony dzieciak...

mikroskop
Gość
PostWysłany: Wto 27 Sty, 2004 14:46   

Good Friend napisał/a:
tam gdzie oddajesz mocz czyli sikasz ( dla podowiedźi z przodu Razz )
jak chcesz to zamieszcze rysunek Smile
PS. Ile masz lat ??

10 lat mam
Powrót do góry
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 27 Sty, 2004 15:51   Re: pochwa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
mroweczka napisał/a:

Hehe super. Smile A ja kiedyś myślałam (jak chodziłam hmmm...do przedszkola??), że rodzi sie tym czym się robi siusu Smile)

Ja jak byłam mała to myślałam,żelekarz rozcina brzuch i wyciąga dziecko,tylko zawsze zastanawiało mnie co się dzieje z tym nadętym brzuchem SmileSmile

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Lut, 2004 00:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten brzuch jeszcze dłuuuuuuuuuuuugo po porodzie jest nieco za duży. Dopiero po kilku miesiącach mniej więcej wraca do wyglądu sprzed ciąży.

! NaStOlAtKa !
Gość
PostWysłany: Sro 31 Mar, 2004 13:31   

Pochwa jest między cewką moczową a odbytem. Pośrodku. Very Happy
Powrót do góry
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 2004 07:45   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pochwa to "miejsce pomiedzy odbytem a tym co robisz siusiu . Tam sie rodza dzieci tam sie uprawia seks ...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu