Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 20 Sty, 2004 14:48
moim zdaniem (POPRAWCIE MNIE JEŚLI SIE MYLE) pochwa jest pomiędzy odbytem a miejscem w którym sikasz :] gdy będziesz w łazience weź tampony od mamy i zobacz na obrazku na ulotce gdzie znajduje się pochwa (we wszystkich tamponach są ulotki, i na kazdej ulotce jest tego typu rysunek)..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pochwa to nie jest to miejsce gdzie się załatwiasz...pochwa to miejsce pomiędzy odbytem a miejscem którym się załatiwasz. Pochwą wydobywa się krew miesiączkowa i śluz. Pochwąsię rodzi i uprawia seks
Jak mogłabyś rodzić np. odbytem...??? heh no co ty!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 20 Sty, 2004 18:15
Tam gdzie "robisz kupe" to odbyt. Pochwa jest pomiedzy odbytem a tam "gdzie robisz siusiu". To jest narząd rozrodczy zeński. Z tamtąd leci krew miesiaczkowa, tamtędy sie rodzi(oczywiście kobieta).
Gościówa: ja jak byłam mała myślałam(oglądajac filmy typu "Na dobre i na złe" gdzie co chwile jest "przyj!przyj!")że kobieta rodzi dziecko...odbytem i że pcha jakby miała zatwardzenie i nie mogła...zrobic kupy Na serio!
Gościówa: ja jak byłam mała myślałam(oglądajac filmy typu "Na dobre i na złe" gdzie co chwile jest "przyj!przyj!")że kobieta rodzi dziecko...odbytem i że pcha jakby miała zatwardzenie i nie mogła...zrobic kupy Na serio!
Hehe super. A ja kiedyś myślałam (jak chodziłam hmmm...do przedszkola??), że rodzi sie tym czym się robi siusu )
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Posiusiać może i nie, ale równolegle z dzieckiem można... zrobić kupę .
Dlatego podczas porodu położne zalecają zrobienie lewatywy. Ostatnio bardzo "modne" jest nie godzenie się na lewatywę (bo to jest niby poszanowanie praw pacjentki). Ale sami sobie wyobraźcie jak musi wyglądać tak urodzony dzieciak...
Hehe super. A ja kiedyś myślałam (jak chodziłam hmmm...do przedszkola??), że rodzi sie tym czym się robi siusu )
Ja jak byłam mała to myślałam,żelekarz rozcina brzuch i wyciąga dziecko,tylko zawsze zastanawiało mnie co się dzieje z tym nadętym brzuchem