| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
:((((((
Autor Wiadomość
Mika
Gość
PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2003 16:16   :((((((

W te wakacje byłam w Tunezji i strasznie się opaliłam , i wiadomo ze opałałam również nogi więc nie wiem dlaczego ale teraz moje włosy na nogach sa strasznie białe i się wyróżniają . Mama dopiero 10 lat i nie wiem co robic bo wszyscy tak jakby sie nabijaja ze mnie albo takie głupie pytania zadajaą pomocy !!!! Jeśli mozecie to napiszcie w której klasie wy zaczełyście golic i czy wam sie opłacało ... Sad
Przejdź na dół
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2003 16:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zaczełam chyba w wieku 11 lat. Teraz mam 12. Wiesz jak ja teraz się ogole to za jakiś miesiąs dopiero odrastają na długość 7 mm.
Twój organizm moze byc inny i moze stac sie na odwrut ale chyba warto sprubowac

Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2003 17:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze nie golę, ale chyba niedługo zacznę-powoli zaczynają sprawiać, że sie wstydze...ale jeszcze nie jest tak źle!

Nooo...to sie spytaj mamy, czy byś mogła ogolić nogi (ale raczej wątpię... Confused ). Albo noś długie spodnie, a np. na wf'ie ćwicz w rybaczkach-modne nadal! Wink

Numer Gadu-Gadu
3571565
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2003 18:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 13 lat i moja mama się nie czepia, że golę sobie nogi

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2003 22:04   nie martw się

nie ma powodu do zamartwień ja też mam włosy na rekach bo na nogach się gole wiem ze Ci chodzi o nogi nie zwracaj na nich uwagi napewno też chceieliby być tak opaleni. Na golenie chyba za wcześnie.
Powrót do góry
Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 18 Wrz, 2003 07:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

EEE no przeciez od tego się nie umiera... ja chcesz to sobie ogol. Ja nie pamiętam kiedy zaczęłam golic, ale w moim wieku (hihi) to straszny obciach miec nieogolone nogi... Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Wrz, 2003 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 13 lat i nie gole nóg...chodziąż myśle że powinnam(mam czarne , długie włosy na nogach...blee)...rodzice się na to nie zgadzają i dlatego tego nie robie. Myśle że jesteś za młoda...ale jesli tak bardzo chcez to porozmawiaj na ten temat z rodzicami.

Numer Gadu-Gadu
730730
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 01:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tymi włoskami to jest tak, że włosy wyjaśniały Ci od słońca, a skóra się opaliła. Zatem teraz te włosy idealnie widać Smile. Ale to Ci przejdzie samo - będzie widać coraz mniej.

BTW: Fajnie się jeździ na wielbłądach, nie? Smile

girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 13 lat ogole nogi od roku. wygladałam juz ochydnie i bardzo sie tego wstydzilam. jak ogolilam nogi 1 ra to pozniej wlosy zaczely juz szybciej rosnac. ale jak teraz gole naogi co 2 dzien to wygladam ok Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mrylka

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2003 12:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 13 lat i jeszcze nie gole nóg.Wszystko dlatego że włosy na moich nogach są jasne i w ogóle ich nie widać. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2003 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja mam 12 lat nie gole nóg Very Happy Nie chce mi sie kasy marnować Cool Nie no bez przesady ale lepiej narazie nie gól nóg tym bardziej,ze jesteś jeszcze młoda. Mozesz potem tego żałować. Ale-rób jak chcesz. Ja bym proponowała noszenie rajstopek Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rodzynka
Gość
PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 21:35   

ja mam 13.5 latkóf i gole nogi już ehh jakies 1,5 roku. od czasu jak uznałam że jest taka potrzeba. A mamy się o zdanie nie pytałam, po prostu kupiłam sobie maszynkę położyłam w łazience i nikt sie nie czepia. Wcale nie uważam że jesteś za młoda ale to twój wybbór czy zaczniesz się golić bo prawde mówiąc jak już zaczniesz to nie skończysz :? jeśli myslisz ze włosy wyglądaja nieestetycznie to po prostu je ogól ...
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu