| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Mokre włosy
Autor Wiadomość
Anonimka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 09 Paź, 2003 09:16   Mokre włosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak myśliscie( a może wiecie:D) czy można spać w mokrych włosach?????? słyszałam różne opinie.. np. że wtedy włosy sie wysuszaja albo ze mozna bo nie szkodzi nic spanie w mokrych itd...
a wy jak myslcie?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 20:38   Włosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Można. Ja zawsze tak robie. Włosy myje na wieczur a nie susze ich suszarką bo ona je niszczy tylko wycieram ręcznikiem a potem rozczesuje (nieraz spryskam odrzywką bez spłykiwania) i ide z takimi włosami spać, a rano mam suchutkie ;] Bez obawy możesz tak robić.

Numer Gadu-Gadu
730730
Anonimka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 13 Paź, 2003 15:38   aa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to git:)))) hih
Pytałam się bo słyszałam różne wersje że to nie zdrowe dla włosów itd.. Podskakuję
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 13 Paź, 2003 16:22   włosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a czemu niby ma być niezdrowe?? To suszenie włosów suszarką jest niezdrowe!! Najlepiej jak schną same...a to czy w nocy czy w dzień to nie ma znaczenia biggrin
Możesz spać z mokrymi włosami bez obaw!

Numer Gadu-Gadu
730730
Magda

PostWysłany: Pon 13 Paź, 2003 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć!
Wiesz myślę, że nie powinno się spać w mokrych włosach.
Mogą się one za bardzo przesuszyć a poza tym później brzydko pachną nawet po umyciu ich najlepszym szamponem.
Ja mialam czasem z tym problemy. Wierz mi, nie śpij z mokrymi włosami!!!
Magda Very Happy
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 14 Paź, 2003 12:19   włosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja kiedys czytałam że można. JA zawsze tak robie, nie chce włosów niszczyć suszarką. Włosy powinny schnąc same a czy w nocy czy w dzień to nie ma różnicy!! Powiedz mi jaka!! POmyśl logicznie: jakim cudem włosy w nocy mogą sie bardziej wysuszać niż w dzień?? To suszarka przesusza włosy i sprawia że są sianowate. A z tym brzydkim zapachem też nie masz racji. Moje włosy Zawsze schną w nocy i ładnie pachną cytrynowym szamponem ;]

Numer Gadu-Gadu
730730
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 14 Paź, 2003 12:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja zawsze spie z mokrymi wlosami...nawet ich nie rozczesuje tylko owijam w recznik i ide spac...w ten sposob nie jest mi mokro na glowie.

Junior
Junior

PostWysłany: Wto 18 Lis, 2003 11:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie śpie z mokrymi włosami ale tez ich nie susze suszarką. Jeśli chodzi o same włosy to chyba nic nie szkodzi ze sie śpi z mokrymi ( tyle ze moga być bardziej oklapnięte Smile ), ale to jest nieprzyjemne spać z mokrymi, poduszka sie robi mokra i do tego potem moze głowa boleć. Mnie przynajmniej czasem boli Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 21 Lis, 2003 15:42   mokre włosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tresh napisał/a:
Ja nie śpie z mokrymi włosami ale tez ich nie susze suszarką. Jeśli chodzi o same włosy to chyba nic nie szkodzi ze sie śpi z mokrymi ( tyle ze moga być bardziej oklapnięte Smile ), ale to jest nieprzyjemne spać z mokrymi, poduszka sie robi mokra i do tego potem moze głowa boleć. Mnie przynajmniej czasem boli Sad

ja podkładam ręcznik pod głowe żeby nie zamoczyć poduszki i mnie tedy nie boli...albo myje głowe wcześniej żeby sama zdązyła wyschnąć

Numer Gadu-Gadu
730730
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 20:05   rodzynka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mysle ze nie ma nic złego w " spaniu z mokrymi wlosami ". Napewno lepiej niz jak suszy sie je suszarką. Jedynym problemem jest to że jak źle sie ułozysz na poduszce to rano możesz mieć strasznie "pogniecione" włosy. Wiem że to smiesznie brzmi ale chyba wiecie o co chodzi Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 23:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja kiedyś spałam z mokrymi włosami... niby dobre i wogole (nie ma w tym nic zlego) tylko zaczelo mnie denerwowac, ze rano mialam nie do konca prste wlosy. mam dlugie i proste, a wtedy jakos tak sie "zginaly" w jednym miejscu i nie chcialy sie wyprostowac rano, albo jeden odginal sie w inna strone...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
???

PostWysłany: Pią 06 Lut, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no można tylko ze jak ja tak robiłam to rano jak wstawałam miałam takie siano na włosach zę nie mogłam ich rozczasać i stały mi na wszystkie strony.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Lut, 2004 20:07   włosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

??? napisał/a:
no można tylko ze jak ja tak robiłam to rano jak wstawałam miałam takie siano na włosach zę nie mogłam ich rozczasać i stały mi na wszystkie strony.

To zalezy od rodzaju włosów. Jeśli masz suche włosy może się tak robić. Ja zawsze śpię z mokrymi włosami. Jedyne co robie to rozczesuje je i spryskuje odrzwyką w spayu. Oczywiście pierw dokładnie osuszam ręcznikiem. Podczas snu poduszke pożna owinąć w ręcznik żeby jej nie pomoczyć ale i tak by wyschła. Moje włosy przetłuszczają się dość szybko i myje je co 2 lub 3 dni. Jeśli ktoś ma suche włosy może się tak robić jak mówisz, ale w moim przypadku tak nie jest. A włosów nigdy nie mam idealnie priostychj nawet jak wysusze suszarką...zresztą nie chce mieć prostych. Mam taką fryzure że najlepiej wyglądają do niej tzw "gniecone włosy" co nie znaczy że od spania z mokrymi takie sie robią.

Numer Gadu-Gadu
730730
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 11 Mar, 2004 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

calkowicie zgadziem sie z Gościówą! a od tego czy sa pogniecione czy nie ty zalezy od wlosow. jam mam normalne i lekko krecone(znaczy chodzi mi o to ze czasem sa krecone a czasem proste) i jak poloze sie spac z mokrymi, rozczesanymi i odzywionymi wlosami to rano mam takie sliczne zlepione* loczki, a jak wysusze suszarka to mam proste, ale sianowate wlozy.

* chodzilo mi o to, ze nie sa takie ze kazdy wlos w inna strone, tylko takie cale i rowne
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1340718
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 31 Mar, 2004 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Penwie,że nic Ci się nie stanie,jeśli bedziesz spać w mokrych włosach a to nawet dla nich lepiej! Ja już dobre pare lat nie suchę włosów tylko idę spać od razu w mokrych(przedtem wycieram ręcznikiem i czeszę grzebieniem, nie lubie szczotek). Teraz NIGDY,PRZENIGDY nie mam problemu z kołtunami. Włosy bardzo łatwo mi rozczesac i zawsze dzien po umyciu są puszyste i tak jakby,jest ich więcej. Naprawde to polecam a włosom to nie szkodzi Wink

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu