Poradzcie mi jakich kremow odzywek itp. mam uzywac na pryszcze . Mam jedenascie lat i troche tych pryszczkow jest . Moze macie tesh jakies domowe sposoby na oczyszczanie skory ??
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic
ja używam żelu punktowego cleralskin (czy jakos tak) -jest w katalogu avon. Poza tym codziennie toniku clean&clear. No i jeszcze żel zstępujący mydło Nastolatki. To chyba tyle. No i jeszcze co jakis czas maseczka oczyszczająca... Ogólnie nie mam problemów z trądzikiem tylko czasem jakies pojedyncze mi wykoczą i jest problem
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
gościówa(niezalogowana) Gość
Wysłany: Sob 17 Kwi, 2004 14:47 pryszcze
Polecam: Acnosan, Afrodyta, Crelasir, kosmetyki seri Ziaja, |20 oraz Nivea. Na pryszcze pomaga jeszcze podobnio maseczka z drożdzy ale nie wiem czy to prawda bo nie próbowałam
tak, to prawda. dobrze jest tez czasem wypic drozdze rozpuszczone w mleku (?) albo wodzie nie pamietam. albo jeszcze mozna lykac drozdze w tabletkach. cynk tez pomaga.