| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Push-up
Autor Wiadomość
Ktoś
Gość
PostWysłany: Sro 16 Lip, 2003 18:04   Push-up

Co to znaczy stanik push up? czy one sa drogie? gdzie można je kupić? Słyszałam że one optycznie powiększają biut? czy to prawda?? Bo ja mam mały bviust to chcialbym wiedzieć...może bym kupowała takie staniki...
Przejdź na dół
taka jedna
Gość
PostWysłany: Czw 17 Lip, 2003 13:37   dush-up

hmmm....żeczywiście słyszałam o takich stanikach !! Podobno one powiększają optycznie biust, sa chyba troche doróższe od normalnych wybacz ale musisz poczekac aż deg na to pytanie odpowie w pełni na to pytanie.
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 14:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Staniki Push-Up na bazarach są tanie około 10 zł.
Zaś w sklepach są dużo droższe... 20-30 a czasami nawet 40-50 zł (zalezy jaka firma , np. Triumf są drogie)
I tak włąśnie jest, ze powiększają biust biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 18:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taka jedna:
Co ja mam napisać, skoro mnie NaStKa wyręczyła? Smile

Ktos
Gość
PostWysłany: Sob 19 Lip, 2003 14:16   PUSH UP

Hej to znowu ja a mam jeszce jedno pytanie. Jak te stanbki wyglądają? Skąd mam poznać że to sanik push-up a nie zwykly??
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 19 Lip, 2003 14:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak taki stanik wisi (lub leży) na półeczce, to można go sobie oglądnąć. Widać w środku gąbeczkę biggrin . Za to gorzej jest jak jest na jakimś manekinie. Ale to też widać (najczęściej stroje kąpielowe są z takimi gąbeczkami Smile ). No nie wiem jak to wytłumaczyć... poprostu to wygląda bardziej puszyście biggrin .
Powrót do góry
ona
Gość
PostWysłany: Sob 19 Lip, 2003 23:38   

stanik taki "ściąga" piersi do siebie, rpzez co wydają się pełjiejsze =))
Powrót do góry
ktoś
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lip, 2003 17:30   piersi

Aha to ja mam jeden taki stanik z takim jkabyś usztywnieniem (gabeczką) wszytą ale on wcae sie ściąga piersi do siebie :/
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 20 Lip, 2003 22:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Taki stanik jak opisujesz (według mnie) to stanik push up.

P.S. Nigdy nie słyszałam, że stanik push up ściąga piersi do siebie Confused . No może nieznacznie, ale główna rola takiego stanika to p o w i ę k s z a n i e biustu !
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 24 Lip, 2003 22:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://www.empire.pl/kolekcje/f_all.htm

Na tej stronie znajdziesz stanik push-up (bedzie pod zdjęciem pisać)
Teraz już wiesz jak on wyglada?Wiec do dzieła.... Wink
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 28 Lip, 2003 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

staniki push up piersi łączą ze sobą (przybliżają je do siebie) mają gąbkę na całej powierzchni, i małą 2 czy 3 cm./ poduszeczkę z tołu każdej miseczki, do ściągnięcia biustu !

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 29 Lip, 2003 11:38   

W takich stanikach piersi leżą sobie jak w miseczce, a sztywne poduszki dają wrażenie dużego biustu.
Powrót do góry
rodzynka
Gość
PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 22:43   

Ehhh staniki push-up mają na dole wbudowaną (czasem daje się ją wyjąć) wkładkę która po założeniu na ciało wypycha piersi do góry tak jakby zastępuje kawałek piersi od dołu... takie staniki są ekstra może źle wytłumaczyłam jak działają ale tak to mniej więcej jest. A co do ceny to nie radze kupować jakich kolwiek staników na jak to mówicie bazarze. Stanik to taka rzecz która ma być bardzo wygodna i uszyta z dobrego materiału... proponuje więc kupowanie ich w firmowych sklepach..a ceny to tak od 30 do 60zł......
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 15:04   stsanik Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rodzynka napisał/a:
proponuje więc kupowanie ich w firmowych sklepach..a ceny to tak od 30 do 60zł......

Ja kupiłam swój stanik za 15 zł i mam go już długo, jest wygodny i porządny...nie zawsze co droższe to leprsze...ja wogóle ciuchów nie kupuje firmowych...zawsze patrze przedewszystkim na cene i kupuje w miarę tanie rzeczy

Numer Gadu-Gadu
730730
rodzynka
Gość
PostWysłany: Pią 02 Sty, 2004 17:37   

nie mówie że jak droższe i firmowe to lepsze !!! chodzi mi tylko o to że stanik powinien być dobrej jakości co nie znaczy że musi być z firmowego sklepu, no ale nie oszukujmy się tam częściej takie znajdziesz... :wink:
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu