Mam takie małe pytanko :w co ubierać sie na dyskoteke ?? Czy powinnam wybierać te falbaniaste prześwitujące itp. bluzki i ostry makijaż czy raczej coś na styl sportowy ?? Jak wy sie ubieracie?? pomózcie !!
p.s przesyłam pozdrówka!!
14 ;) Gość
Wysłany: Nie 19 Sty, 2003 17:27 hmm
Wiesz Aga , ja wybieram na dyskoteki lekko prześwitujące bluzki w stylu sportowym. Można je nabyć w każdym (prawie) sklepie z odzieżą. Nir tylko są wygodne ale też przyciągają chłopaków i oto chyba chodzi , nie?
Ja tez wybieram nie tylko bluzki sporowe przswitujace ale mozna tez nabyc fajne bluzki sportowe przykrotkawe ze iwdac pempek to tez chlopakow przyciaga
_________________ Wisła Kraków duma wszystkich Polaków!!!
Ja się ubieram np. dzwony jensowe i top też przyciąga chłopaków są bardzo dobre .Ale z makijazem nie przesadzam błyszczyk lekki cień
moze być puder w kremie i tusz do rzęs.Polecam taki makijaz.
_________________ Wisła Kraków duma wszystkich Polaków!!!
Justyna :) Gość
Wysłany: Wto 25 Mar, 2003 14:31
Ja na dyskoteki ubieram się i w stylu sportowym jak i i (trochę) prześwitujące bluzki. Uważam że obydwa style pasują do siebie. A co do makijarzu to nie przesadzam, błyszczyk z brokatem lekki cień i to tyle.
Ja na dyskotękę zazwyczaj ubieram szerokie spodnie (w końcu teraz taka moda), najlepiej biodrówki i bluzeczki niekiedy sportowe niekiedy nie, co do makijażu to nie przywiązuję do niego zbyt dużej wagi najlepiej trochę pudru, błyszczyk, cienie i tusz do rzęs. Hmmm ciekawe co na nastepną dyskotękę założę. No cóż ważne żeby było mi w tym wygodnie no i może żeby chłopaką się podobało haha!
szerokie spodnie sa cooolll! UWIELBIAM JE! W MOJEJ SZKOLE TAKZE U GWIAZDKI ( MY PRZYJACIOLKI JESTESMY ) UBIERA SIE RACZEJ NORMALNIE WIEKSZOSC DZIEWCZYN NIE PRZEBIERA SIE! JA JEDNAK WOLE!
A ja się ubieram w szwdy najczęściej, bluzeczka troche prześwitująca, leeko wystaje pempek, lekki makijaż i oczywiście mój znak rozpoznawczy: odlotowa i zakręcona fryzura
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Zalezy oczywiście w jakim jesteś wieku. JA raczej bym odradzała makijaż. Młode dziewczyny wyglądają najlepiej gdy sa naturalne..jesli już to jaśniutki błyszczyk czy pomadka ochronna...fajne też są takie naklejane tatuaże z brokatem...U nas na dyskoteki ubierają sie w wygodne bawełniane bluzeczki z brokatowymi napsami czy wzorami czasem w bluzki do pempa i najczęsciej w dzwony-jinsy. JA uważam że gdy wyjdzie taka małolata która ma mocny makijąz i rózowiutkie przezroczyste ciuchy oraz mini to znaczy że jakaś ździra. Na dyskoteke idzie się zabawiac i potańczyć a nie ściagać pedofilów!!! Pamiętajcie!!
pozdrawiam!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."