| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
"gdy cie nie widze nie wzdycham nie płaczę...."
Autor Wiadomość
Katharsis Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 29 Maj, 2004 20:29   "gdy cie nie widze nie wzdycham nie płaczę...." Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witajcie...to mój pierwszy wpis...i od razu zaczynam od trudnych tematów....
Mianowicie...Mniej więcej rok temu zakochałam się...robiłam wszystko(chyba) by coś się zmieniło...i po wielu trudach się zmieniło...zobaczyłam go z dziewczyną....kilka dni wcześniej moja przyjaciółka powiedziała mi że ich widziała...dziwne bo gdy mówiła mi to przez telefon czułam lekkie ukłucie w sercu, a gdy ich zobaczyłam to nic... me serce nawet mnie nie uszczypnęło...upłynęło trochę czasu i do mych uszu doszły wieści że zerwali...wiele osób na mym miejscu skakałoby ze szczęścia, ale ja nie...zrobiło mi się smutno...w jednej z rozmów z nim powiedział mi ze wiedział...i nic poza przyjaźnią miedzy nami być nie może...dziwnie się poczułam- nie byłam nieszczęśliwa ani radosna...chcaiłam by łzy płynęły strumieniami by choć jedna z emocji się pokazało...a tu nic...jego słowa totalnie mnie sparaliżowały(naszczęście rozmawiałlam z nim na gg)....
teeraz jesteśmy przyjaciólmi mam nadzieję że na bardzo długo...ale nadal nie wiem co czuję...moje odczucia są bardzo podobne do tych opisywanych przez A.Mickiewicza w "Niepewności"...
Nie wiem co się ze mną dzieje...czym są me uczucia...
Może ktoś miał podobnie Question

Ostatnio zmieniony przez Katharsis dnia Sro 09 Cze, 2004 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
1146095
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Maj, 2004 21:33   OJOJOJ

Ech..takk to bywa..Ale to wina jego niezdecydowania
Powrót do góry
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 30 Maj, 2004 08:46   Re: OJOJOJ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:
Ech..takk to bywa..Ale to wina jego niezdecydowania

Gebra ciebie pogieło Question

Katharsis ja miałem tak samo z dziewczyną. Również bardzo chciało mi się płakać Very Happy ale też rzadnych łez nie było.

Ja uważam że to normalne poprostu to że nie chciał z tobą chodzić
nie jest tak dużym powodem (dla twoich uczuć) żebyś odrazu płakała

Mam nadzieję że wierz o co mi chodzi.

Gość
PostWysłany: Nie 30 Maj, 2004 12:29   Wazne!!

Moim zdaniem masz racje ze nieuronilas ani kropli łzy , poniewaz wtedy koles by mial satysfakcje ze cie rania ty nadal ubiegasz sie o jego wzgledy.Wiesz wiele razy przezylaj taka sytlacje jak ty.Ale jak sie juz kogos naprawde kocha to nikt i nic tego niezmieni.Prosze cie o odpowiedz na : tajeemniczaa@wp.pl TO WAZNE!!!1 Very Happy
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 30 Maj, 2004 22:51   dzięki... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzięki za odpowiedz Smile chyba wiem o co ci chodzi Codi...i rozumiem...ale w moim przypadku było strasznie zamieszane...może poprostu źle odebrałam jego sygnały...nie wiem...może tak miało być.
Nadal chętnie o tym porozmawiam Very Happy

Numer Gadu-Gadu
1146095
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Cze, 2004 13:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eMCe napisał/a:
Olej tego bufona

Sam sobie kup olej i sam se go olej
A co do Twojego problemu:
Mogło być tak że Ty poprostu myślałaś że Go kochasz, ale nie tak jak kocha się raz w życiu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 04 Cze, 2004 15:12   eh... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eMCe napisał/a:
Olej tego bufona

no cóż....olewać go nie zamierzam w końcu jest teraz moim przyjacielem..

_szyszka napisał/a:
Mogło być tak że Ty poprostu myślałaś że Go kochasz, ale nie tak jak kocha się raz w życiu

wydaje mi się że nadal go kocham, ale teraz inaczej....podświadomie pogodziłam się ze swoją sytuacją,a moje uczucie zmieniło się...wydaje mi się że mozna je nazwać miłością przyjaciół(mam nadzieję że tak jest)

Numer Gadu-Gadu
1146095
Odpowiedz do tematu