| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
13 magazyn szcęśliwej nastolatki
Autor Wiadomość
Girl_3

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 2004 21:43   13 magazyn szcęśliwej nastolatki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś też czyta 13 ??? 13 to moja ulubiona gazeta i myślę że jest super !!!!!!!! Co wy o niej sądzicie ? Question Question
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 01 Maj, 2004 09:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

" Powiedzcie mi co czytacie , a powiem wam kim jestescie"
Uważam , że w takich gazetach jak " Bravo" , " Dziewczyna" , " 13-stka"
jest tylko rozleklamowany SEKS i tyle. Ja osobiście polecam takie gazety jak : " Victor Junior" , " Kumpel" , " Mały Gość Niedzielny" -- z tych czasopism na pewno wyciągniecie więcej " pożyteczniejszych" informacji.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Gość
PostWysłany: Sob 01 Maj, 2004 09:57   

" Powiedzcie mi co czytacie , a powiem wam kim jestescie"
Uważam , że w takich gazetach jak " Bravo" , " Dziewczyna" , " 13-stka"
jest tylko rozleklamowany SEKS i tyle. Ja osobiście polecam takie gazety jak : " Victor Junior" , " Kumpel" , " Mały Gość Niedzielny" -- z tych czasopism na pewno wyciągniecie więcej " pożyteczniejszych" informacji.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 01 Maj, 2004 10:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Nina no może i masz rację
Akurat w 13-nastce raczej nie widziałam tematów o sexsie
mam już 15 latek więc nie czytam jej raczej
Ale lubię zarówno Twist, Dziewczynę, Filipinkę jak i Victora
Aktualnie zainteresowałam się gazetami mojego taty Smile Wprost Polityka itd Smile
Nie uważam żeby czytanie gazet jak Bravo było jakąś zbrodnią
Rzeczywiście jest tam mowa o sexsie, ale przeciez nastolatkowie właśnie
o te rzeczy się pytają
Jest tam mowa o zapezpieczeniach itd
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
=>Angelika<=

PostWysłany: Sob 01 Maj, 2004 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam czytam gazety typu Bravo, Popcorn, 13-stka itd. Nawet jeśli są tematy związane z tematem ,,Sex" to je czytam bo mnie one naprzykład ciekawią. Już nawet od 14 lat (tyle mam) powinno się coś na temat sexu wiedzieć, a nie jak będe miała 17 lat, będe np. chciała przezyć swój pierwszy raz a nic o sexie nie będe wiedziała. Każdy ma prawo czytać to co lubi. I mówienie że ta gazeta jest taka a ta taka to bezsensu.

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 01 Maj, 2004 12:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
A wiecie że w innych krajach już w przedszkolu tłumaczy się dzieciom
co to jest sex wprawdzie nie tak dosłownie ale jednak
a w szkole mówi sie o środkach antykoncepcyjnych itd
i w tych krajach jest mniej matek-nastolatek
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 02 Maj, 2004 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Obecnie nie czytam 13-stki, ale wiem, że to fajna gazeta.
No i często są różne kosmetyki które dla każdej się przydadzą.
Sama nazwa 13-stka mówi o wieku, jeśli nie wiesz co cię spotka w życiu nastoolatki, a nie masz kogo zapytać kup 13- stkę.
Tematy są też czasami bardzo ciekawe , humorystyczne.
Skąś trzeba wiedzieć co Cię czeka w życiu, ale nie ZAWSZE muszą być tematy związane z sexem.
Nie mam swoich ulubionych gazet.
Czytam jakie wpadną mi w rączki.
Ciekawi mnie co dzieje się wokól .
Powrót do góry
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 02 Maj, 2004 14:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy ma swoje upodobania .... Ja osobiście czytam " Małego Gościa Niedzielnego" - jest to rewelacyjna gazeta. Kto się z tym zgadza ? Polecam.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Maj, 2004 16:17   13 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bravo nie lubię i uwarzam, że ta gazeta jest fałszywa i naciągana...Kiedys gdzies czytałam, że te wszystkie "ytrudne pytania" w brawo wcale nie sa zadawane przez czytelniczki tylko że oni sami sobie je pisza żeby mieć na co odpowiadać..nie wiem czy to prawda ale ogóle w brawo jest mało ciekawych rzeczy...przynjamniej dla mnie...13 tez nie lubię bo uwarzam że jest troche za dziecinna...Czytam między innymi: dziewczynę, Twista, Victora gimnazjaliste, Filipinke...oczywiście nie wszystko na raz...wogóle żadko czytam gazety, wolę książi...ale jeśli od czasu do czasu już kupię jakoms gazetę to właśnie któroms z tych co wymieniłam.

Numer Gadu-Gadu
730730
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 02 Maj, 2004 17:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też słyszałam o tym , że w Bravo oni sami zadają te pytania...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 04 Maj, 2004 23:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam najczęściej czytam Viktora Gimnazjalistę. Spox gazeta, a przy okazji może w przyszłości dzięki niej nie wypadnę tak najgorzej na badaniu kompetencji (juz tylko rok został Sad). Nie lubię gazet typu "Bravo" kupować, bo przeczytam ją w 20 minut i nie mam co robić... Mam za to kumpelę, która kupuje wszystkie tego typu gazety -"bravo", "Bravo girl", "Dziewczynę", "Filipinkę", "twist" itd. właściwie wszystkie tego typu. Zawsze w szkole je przeglądam i czytam co ciekawsze artykuły.
A 13 kiedyś zbierałam. Nie należy ona do tych najgorszych, gdzie by tylko o o jednym nawijali. Są tam faktycznie nawet ciekawe rzeczy, chociaż można powiedzieć, że z niej poprostu "wyrosłam"...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Dexia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 21 Cze, 2004 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja czytam 13 i uważam że jest super! Nie ściemniają tam jak w bravo!Napisałam do nich list i wygrał główną nagrodę! Przysłali mi kosmetyki. Możecie go sobie przeczytać w czerwcowej 13. Mój podpis to mery e-mail!Pozdro
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Cze, 2004 21:31   

Ja sama nie kupuję. Co najwyżej Filipinkę, bo to stereotyp, że jest taka sama jak Bravo. To o wiele inteligentniejsze pismo. Czasem pożyczam inne od koleżanek, żeby poczytać. Nigdy nie stosuję się do rad jak zrobić się na neopunk czy jak się umalować, żeby zostać miss lata. Po prostu czytam, choć niektóre artykuły o gwiazdach mnie wkurzają. Nawet o tych, których nie lubie. Po prostu śmierdzą na kilometr wrednym kłamstwem .
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu