Wysłany: Czw 10 Cze, 2004 14:43 Poradnik dla chłopców
A o to poradnik który napisałem razem z naszym moderatorem dexterem, wprowadziłem dzisiaj kilka poprawek aby jak najwięcej na tej stronie było linków do dzieci,best no i zmieniłem szablon.
Wszyscy chłopcy znajdą tutaj odpowiedzi na pytania jakie pojawiają się w okresie dojżewania: http://owszystkim.neostrada.pl/ serdecznie zapraszam w imieniu swoim i wszystkich innych którzy pracowali nad powstaniem tego poradnika.
No tak z opini jakie slyszalem na jego temat to dobrze sie sprawdza bo nie jest monotonnie napisany, opowiadam tutaj o swoim dojrzewaniu przez które juz przeszlem a moze jeszcze przechodze naprawde zachęcam do poczytania, no i czekam na wasze opinie co o nim sadzicie . jesli ktos ma jakies pomysly do wprowadzenia poprawek to bardzo prosze pisac na pw lub na gg
Hmm... może wkońcu będę szczera! Jeśli chodzi o spontana, to troche głupio radzi innych i wypisuje rzeczy, które nie są prawdą i są głupie! ziewczyna ma głupi również problem odnośnie 'włosków' i mówi, że jest jeszcze na nie zamłoda, bo ma 11 lat. Przesada... Potem spontan odpisuje krótko: 'nie bój nic'. To nie rada tylko tak jakby... hm... tak! KOMPLEMENT! Sorka spontan, ale wkońcu musiałam wyrazić swoją opinię na ten temat...
Ostatnio zmieniony przez spontan dnia Pon 14 Cze, 2004 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Hmm... może wkońcu będę szczera! Jeśli chodzi o spontana, to troche głupio radzi innych i wypisuje rzeczy, które nie są prawdą i są głupie! ziewczyna ma głupi również problem odnośnie 'włosków' i mówi, że jest jeszcze na nie zamłoda, bo ma 11 lat. Przesada... Potem spontan odpisuje krótko: 'nie bój nic'. To nie rada tylko tak jakby... hm... tak! KOMPLEMENT! Sorka spontan, ale wkońcu musiałam wyrazić swoją opinię na ten temat...
tez fakt przyznaje, będe juz sie starał pisać konkretnie.
_________________ widać że nosze są słabe
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Cze, 2004 17:14
spontan napisał/a:
KleO napisał/a:
tez fakt przyznaje, będe juz sie starał pisać konkretnie.
No, wkońcu nikt mi nie zaprzeca spontan, dobrze, że mnie zrozumiałeś