| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
dlaczego?
Autor Wiadomość
dziesieciolatka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 16:10   dlaczego? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cześć mam do Was pytanie mam otyłą koleżankę i ona ma piersi a właściwie nie wiem czy to są piersi czy wałki tłuszczu jak to jest jeżeli ona nie ma owłosienia ale pamiętajcie że ona jest otyła i niska i jeszcze jedno
-Wszystkie okleżanki z mojej klasy nie noszą stanika ani nie mają owłosienia i są strasznie niskie WYOBRAŹCIE SOBIE JAK JA MOGE SIĘ PRZY NICH CZUĆ!!!!!!!!!!!!!Sad Embarassed

Numer Gadu-Gadu
7735521
Paulka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 17:44   Re: dlaczego? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie napisałaś jaka ty jestes dziesięciolatko...!
nie wiem jak mozesz przy niej wygladac bo nie wiem czego sie wstydzisz ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 18:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

" Nie liczy się wygląd człowieka , ale jego wnętrze..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny otyłe zazwyczaj szybciej dojrzewają. Nie przejmuj się więc, jeśli przy nich jesteś "płaska". A piersi to przede wszystkim tłuszcz.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 07:29   Re: dlaczego? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziesieciolatka napisał/a:
cześć mam do Was pytanie mam otyłą koleżankę i ona ma piersi a właściwie nie wiem czy to są piersi czy wałki tłuszczu jak to jest jeżeli ona nie ma owłosienia ale pamiętajcie że ona jest otyła i niska i jeszcze jedno
-Wszystkie okleżanki z mojej klasy nie noszą stanika ani nie mają owłosienia i są strasznie niskie WYOBRAŹCIE SOBIE JAK JA MOGE SIĘ PRZY NICH CZUĆ!!!!!!!!!!!!!Sad Embarassed

masz 10 lat wiec masz jeszcze troche czasu zanim sie to owłosienie pojawi. ale w czym rzecz? bo nie wiem o co ci chodiz w tym poscie. a moze ty jako jedyna masz owłosienie? wstydisz sie czy co?

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 14:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziesięciolatce chodzi o to że ona nie może się patrzeć na swoje otyłe kolezanki , po prostu się ich brzydzi ( ona pewnie jest chuda) Wiem to bo rozmawialam z nią na GG
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Paulka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha....
to ja nie wiem..., mi sie wydaje ze lepiej być taka zgrabna dziewczyna n9ż jakimś grubasem! wyglądasz przy niż FAJNIE!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 16:32   

Mi owłosienie pojawiło się jak miałam 12 lat. Teraz mam 14, więc mam je już 2 lata. Pod pachami narazie nie mam i nie chcę Wink
Twoja koleżanka jest otyła i gdy widzisz jej piersi, że je ma, to zazwyczaj osoby otyłe mają tylko warstwę tłuszczu Wink
Mówisz, że nie wiesz jak się przed nimi czuć. Wychodzi na to, że już dojrzewasz i się ciesz. Wszystkei Ci pozazdroszczą Wink
A jeśli się mylę (może źle zrozumiałam tekst), to nie ma powodu do niepokoju, lęku, wstydy czy jak chcesz to inaczej nazwać Wink
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 16:34   

Aha! Ciesz się, że jesteś chuda, a nie gruba Wink Jestem chuda i wole być taka niż jakaś 'otyła' Mr. Green
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 19 Cze, 2004 23:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że problem tu tkwi zupełnie gdzie indziej.
Napisałaś, że WSZYSTKIE koleżanki są brzydkie, a Ty jesteś jedyna ładna i źle się czujesz w ich towarzystwie.
To się nazywa narcyzm i raczej im należy współczuć Twojego towarzystwa.

Odpowiedz do tematu