cześć mam do Was pytanie mam otyłą koleżankę i ona ma piersi a właściwie nie wiem czy to są piersi czy wałki tłuszczu jak to jest jeżeli ona nie ma owłosienia ale pamiętajcie że ona jest otyła i niska i jeszcze jedno
-Wszystkie okleżanki z mojej klasy nie noszą stanika ani nie mają owłosienia i są strasznie niskie WYOBRAŹCIE SOBIE JAK JA MOGE SIĘ PRZY NICH CZUĆ!!!!!!!!!!!!!
cześć mam do Was pytanie mam otyłą koleżankę i ona ma piersi a właściwie nie wiem czy to są piersi czy wałki tłuszczu jak to jest jeżeli ona nie ma owłosienia ale pamiętajcie że ona jest otyła i niska i jeszcze jedno
-Wszystkie okleżanki z mojej klasy nie noszą stanika ani nie mają owłosienia i są strasznie niskie WYOBRAŹCIE SOBIE JAK JA MOGE SIĘ PRZY NICH CZUĆ!!!!!!!!!!!!!
masz 10 lat wiec masz jeszcze troche czasu zanim sie to owłosienie pojawi. ale w czym rzecz? bo nie wiem o co ci chodiz w tym poscie. a moze ty jako jedyna masz owłosienie? wstydisz sie czy co?
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 17 Cze, 2004 14:14
dziesięciolatce chodzi o to że ona nie może się patrzeć na swoje otyłe kolezanki , po prostu się ich brzydzi ( ona pewnie jest chuda) Wiem to bo rozmawialam z nią na GG
aha....
to ja nie wiem..., mi sie wydaje ze lepiej być taka zgrabna dziewczyna n9ż jakimś grubasem! wyglądasz przy niż FAJNIE!
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Cze, 2004 16:32
Mi owłosienie pojawiło się jak miałam 12 lat. Teraz mam 14, więc mam je już 2 lata. Pod pachami narazie nie mam i nie chcę
Twoja koleżanka jest otyła i gdy widzisz jej piersi, że je ma, to zazwyczaj osoby otyłe mają tylko warstwę tłuszczu
Mówisz, że nie wiesz jak się przed nimi czuć. Wychodzi na to, że już dojrzewasz i się ciesz. Wszystkei Ci pozazdroszczą
A jeśli się mylę (może źle zrozumiałam tekst), to nie ma powodu do niepokoju, lęku, wstydy czy jak chcesz to inaczej nazwać
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Cze, 2004 16:34
Aha! Ciesz się, że jesteś chuda, a nie gruba Jestem chuda i wole być taka niż jakaś 'otyła'
Wydaje mi się, że problem tu tkwi zupełnie gdzie indziej.
Napisałaś, że WSZYSTKIE koleżanki są brzydkie, a Ty jesteś jedyna ładna i źle się czujesz w ich towarzystwie.
To się nazywa narcyzm i raczej im należy współczuć Twojego towarzystwa.