Czesc
Mam dwa pytania
Pierwsze to: Po pierwszym wytrysku bardzo chce miec drugi, ale niemoge, bardzo chce to zrbic ale niemoge drugi raz sie masturbowac, tylko dopiero na drugi dzień.
A drugie to: podglądam moją siostrę czy to normalne ma 9 lat
pomozcie
O mastrubacji nie moge ci nic doradzic, bo nie kozystalam nigdy z tego typu metod. A co do siostry to mysle ze nie bardzo jest to ok jak ja podgladasz, tym bardziej ze jest 9 letnim dzieckiem powinienes porozmawiac z psychologiem on ci pomoze, i na pewno nic nikomu nie powie. Powodzenia
A ja się nie zgadzam z szyszunią...co do masturbacji to też nic ci nie powiem bo nie wiem....ale to że podglądasz siostrę to ejst normalne w okresie dojrzewania i wcale nie musisz keirować się do psychologa...to nieładnie ale często chłopcy podglądają dziewczyny....niestety tak już jest...
Czesc
Mam dwa pytania
Pierwsze to: Po pierwszym wytrysku bardzo chce miec drugi, ale niemoge, bardzo chce to zrbic ale niemoge drugi raz sie masturbowac, tylko dopiero na drugi dzień.
A drugie to: podglądam moją siostrę czy to normalne ma 9 lat
pomozcie
normalka ze juz nie mozesz miec drugiego:) ale siostry to moze bys nie podglądał bo to troche jakby chore jest? poczekaj az bedzie miała ze 20 lat:)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 09 Cze, 2004 21:38
1. Nie zrozumiałam o co za bardzo chodzi. Nie mozesz masturbować się dwa razy w ciągu dnia? O to chodzi?
2. Tak, to rzeczywiście jest normalne w Twoim wieku(podejrzewam,że masz naście lat) ale zrozum siostrę-ona jest młodsza i zapewne jej się to nie podoba. Szanuj jej prywatnośc i staraj się tego nie robić.
Co do tej masturbacji to ja nie wiem-nie jestem chłopakiem... ;DDD ;]]] Ale siostry to byś mógł nie podglądać.... W końcu to rodzina, trochę tak głupio, nie?? Podglądaj raczej qmpele-to jush bardziej normalne, no nie?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 11 Cze, 2004 09:34
anka on nie powinien wogóle podglądać siostry/kolezanek, to ejst nie w porządku, każdy ma prawo do prywatności i nie powinno mu się jej zabierać.
Co do Piotra 2005 - czy chciałbyś aby ktoś przyłapał cie na podglądaniu (siostry) ? rodzicie, sama siostra (koleżanek) nauczyciel w szkole, wychowawca, inne koleżanki, czy może sama ofiara twojego podglądania? pomyśl jak ta osoba musiałąby się czuć, i pomysl jakie musiałbys ponieśc konsekwencje a dopiero potem zrób to co uważasz za stosowne...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Cze, 2004 09:42
Podglądanie ludzi może i jest normalne ale troche chamskie, no bo każdy ma prawo do prywatności.
Ja uważam, że lepiej zrobiłbyś, gdybyś sobie kupił CKM lub Playboy'a niż podglądał siostrę.
Albo poprostu przeżyj bez oglądania nagich ciał (poza swoim ).
hej! co do tego podglądania...to jest okropne! Jak Ty byś się czuł jak by Ciebie ktoś podglądał? a moze sie wyda że ją podglądasz i wyjdziesz na idiote a siostra straci do Ciebie zaufanie....podpisuje sie pod panienka_wierzba. pozdro!
mnie to podnieca jak ktos mnie podgląda, w sensie jakaś laska:)
_________________ widać że nosze są słabe
Gość
Wysłany: Pią 11 Cze, 2004 21:34
spontan napisał/a:
mnie to podnieca jak ktos mnie podgląda, w sensie jakaś laska:)
Może akurat Ciebie to podnieca.....ale zobacz...mówiąc ze Ciebie podnieca to jak ktoś Cie podgląda, dajesz do zrozumienia Piotrowi ze dobrze robi podglądając siostrę...bo ona to może lubi....