Wysłany: Czw 17 Cze, 2004 21:45 Czy mam niedowagę?
Ostatnio moja kolezanka powiedziała mi ze mam niedowagę. Mierze 159 cm, a waze no juz gdzies 41 kg i no przyznam jestem szcupła ale nie chuda więc jak obliczac nadwage i niedowage??
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Cze, 2004 21:51
Hmm... ja mam 145 cm wzrostu i ważę 32 kg. Ja mam niedowagę, no ale żebym była aż taka chuda, to nie
Jeśli uważasz, że nie jesteś chuda, a szczupła, to nie mam nic przeciwko
Za to moja koleżanka ma 150 cm wzrostu i waży 40 kg. Wygląda normalnie, nie jest chuda ani gruba. Jest szczupła - w sam raz.
Chyba jednak powinnaś przytyć (ja też)
A może koleżanka zazdrości Ci figury i mówi Ci tak na złość?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 17 Cze, 2004 22:07
Codi podał dobrą stronę. Masz lekką niedowagę, ale nie masz czym się przejmować,prawie jej nie ma
KleO: chyba coś źle napisałaś. Masz zdecydowaną niedowagę a nie jakąs otyłość
mroweczka, nie zrozumiałaś tektu
Chyba już można zrozumieć, że się z tego wyśmiewam, jak zresztą napisałam "Badziewia"
Pisze mi najpierw, że mam niedowagę, potem powtórnie sprawdzam - nadmierna otyłość, czy coś w tym stylu
To są kłamstwa, wielkie kłamstwa, oszustwo! He, he
a ja mam norme bo mierze 166 cm. [ jesli nie wiecej] i waze 58
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 19 Cze, 2004 12:24
A ja nie Ja, na to wychodzi, wagę mam świetną. Ważę 53 kg przy wzroście 157 cm i wyszło mi 21.50. To dlatego, że wprawdzie jem dużo, ale też dużo się ruszam i jem dużo truskawek i czereśni.