W zasadzie niczym.
Zależy też, czy normalna kobieta miała już sotsunke, bo jak tak, to tym tylko, że jedna jeszcze nie odbyła stosunku, a druga tak (dziewica nie, kobieta tak).
Ale dziewica to także zwyczajna kobieta
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 16 Cze, 2004 13:34
Dziewica to kobieta(dziewczyna), która nie odbyła jeszcze pierwszego stosunku seksualnego. Przzy odbywaniu stosunku w momencie, kiedy członek wejdzie do pochwy przebija on błonę dziewiczą i od tego momentu kobieta nie jest już dziewicą. Może wtedy pojawić się troche krwi, ale nie martw się-jeśli nie będzie się tego robić "zbyt brutalnie" to nie będzie boało .
UWAGA!!!
Błona dziewicza moze zostać także przebita w innych okolicznościach np. przy masturbacji lepiej wtedy uważać i nie używać długich i ostrych przedmiotów. Niektóre dziewczyny rodzą się już z bardzo cienką lub przebitą błoną, może ona także zostać przebita przy zwykłym wypadku! Lepiej na te okolice uważać.
~~~~~~~~~~
Ten temat przypomniał mi o pewnym śmiesznym zdarzeniu które miało miejsce w 4 klasie(czyli wtedy,kiedy byłam w Twoim wieku samanta10). Nie byłam wtedy o "takich" rzeczach poinformowana. Podeszli do mnie koledzy:
-Mrówa ty jesteś dziewicą?
Myślałam,że to jakieś przezwisko.
-Nie...
Wszyscy w śmiech
Dziewica, to kobieta, która jeszcze nie odbyła stosunku seksualnego. Zadzwia mnie zresztą Twoje pytanie. Normalna kobieta, to też taka która nie jest dziewicą, czyli już to 'robiła'. Nie ma tu nic złego. Jest przysłowie: 'Seks to zdrowie!'. Hmm... troszkę się rymuje (specjalnie podkreśliłam)