Od dawna podoba mi się jeden chłopak. Wiem o nim wszystko. gdzie mieszka jak sie uczy jaki ma nr. telefonu. W tym roku wysłałam mu walentynkę. Od tego czasu moja przyjaciółka gdy on byłw pobliżu wołała moje imię na cały głos. W końcu chyba się zorientował że to odemnie. Zaczą się mną interesować moja przyjaciółka go niedawno poznała i zapoznała mnie z nim, ale ja nie chcę mu mówić tylko cześć, chcę pogadać, ale on zawsze jest w otoczeniu kolegów. Moja przyjaciółka go ciągle podrywa, a mówi ze to robi żeby patrzył na mnie. zostało mi niecałe 2 tygodnie bo on jest 3 lata starszy i jest z 3 gimn. Pomóżcie jak z nim pogadać co powiedzieć przyjaciółce.
Spontan niezabardzo,z twoja wersia:Podobasz mi się... jest zbyt bezpośrednia,może zpeszyć chłopaka i wtedy jej unikać albo poprostu może sie zbłaźmnić!Zaimprwizuj scenke:
On stoi na korytarz(albo idzie) ty też idziesz i kiedy jest to symboliczne "cześć" powiedź:
-pogadamy?Potem nawijaj o czym chcesz(ważne żeby miało to troche sensu).Gadaj gadaj i wkońcu powiedź:masz dzisiaj wolne?Pójdziesz ze mną na ....(najlepiej horror),bo sama się boje(zrób głupią minke).Chłopek poczuje się odważny i męski.A jeśli powie,że nie ma wolengo to zapytaj kiedy ma i wtedy się z nim umów