Niedawno uważałam , że mnie nikt nie chce i moge miec tylko chłopaków z netu...bo mnie nie widzieli...a teraz mam 2 propozycje o chodzenie...ciesze sie ale...JA NIE POTRAFIE ODMÓWIĆ nikomu...poprosił mnie taki brzydal chodziłam z nim...ja nie potrafie odmawiać...bo potem żałuje...nie ze tych chlopakow kocham ...ale nie potrafie poradzcie cos bo 2 nie moge odzucic :roll:
Musisz wybrać jednego (mozesz obu kidyś tak zrobilem ale konsekwencje były straszne ) sprubuj wymienic dobre i zle cechy kazdego z nich
i wybierz decyzja nalezy do ciebie
i nie mysl tak o sobie jesteś ładną atrakcyjną dziewczyną
Zapisz sobie taką listę po jednej stronie nazwikso pierwszego po drugiej nazwisko drugiego...przy pierwszym i przy drugim wypisz wszystkie zalety i wady oraz to co w nich lubisz itp. ten kto ma wiecej u ciebie zalet i zza wiecej rzeczy go lubisz wybierz tego...drugiemu powiedz ze sorcia ale poproastu nie bo mam już chłopaka....jak nie nauczysz się mówić nie to bedziesz mieć wielkie w życiu problemy dziewczyno...więc ucz się od młodych lat...
Niedawno uważałam , że mnie nikt nie chce i moge miec tylko chłopaków z netu...bo mnie nie widzieli...a teraz mam 2 propozycje o chodzenie...ciesze sie ale...JA NIE POTRAFIE ODMÓWIĆ nikomu...poprosił mnie taki brzydal chodziłam z nim...ja nie potrafie odmawiać...bo potem żałuje...nie ze tych chlopakow kocham ...ale nie potrafie poradzcie cos bo 2 nie moge odzucic
albo albo, jeden albo drugi. decyzja nalezy do ciebie. poza tym potrenuj odmawianie, zaufaj mi ze to nie jest wcale taki problem zeby komus odmówić.