Wysłany: Pią 13 Sie, 2004 12:10 seks niepłnosprawność itp to ważne bardzo plis odpowiecćie
:oops: hej jeste 15 latką ktura jest niepełnosprawna mam problemy z hodzeniem zastanawiam sie czy podczas seksu może mi to przeszkadzać i czy bende w stanie zadowolić seksualnie mojego hłopaka i jak myślicie czy moge mu zaproponować wspułżycie :love6: :love7: :oops: :?:
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Sie, 2004 12:17
Według mnie to nie bęzie przeszkadzać, bo czemu by miało? Przecież dużo osób niepełnosprawnych żyje w związkach i na pewnie nie w celibacie.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 13 Sie, 2004 13:54
na pewno nie bedzie przeszkadzać. Bo wkońcu nei robi sie tego nogami co nie
Wysłany: Pią 13 Sie, 2004 14:10
Nie martw się. Nogi nie będą przeszkadzać w seksie. Przecież on to zrozumie, że jesteś niepełnosprawna. Przecież będziecie chyba raczej leżeć na 'łożu' czy gdzies tam a nie stać
Myśle, że nie będzie Ci to przeszkadzać ale skoro masz dopiero 15 lat poczekaj jeszce e 2-3 lata na sotsunek..jestes jeszce troche za młoda jak na mój gust..no ale cóż to twój wybór...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."