Już mam 8 dzien okreesu i mam małą plamkę na podpaskę czy coś jest ze mną nie tak? przeciesz okres nie trwa tak długo, w nocy nic mi nie leci a w dzien tylko mała kropelka na podpasce, niewiem co robić????????????????? POMOCY:(
Gość
Wysłany: Sob 10 Lip, 2004 22:04
Lilijko nie przejmuj sie naprawde jest wszystko w porządku.Pierwsze okresy nie zawszą są takie na jakie sobie wyobrażałaś.To normalne że niektóre dziewczyny mają bardzo obfitąmiesiączkę a niektóre prawie wcale.Zobaczysz że nie długo się wszystko wyreguluje.
A powiedz mi jeszcze jak długo masz już miesiączkę, chodzi mi o to kiedy dostałaś pierwszą, bo jeśli to pierwsze okresy to nie ma powodu do niepokoju ale jeśli masz juz długo to lepiej poroznawaiaj o tym z mamąi idź do ginekologa. Aha i powiedz mi jeszcze ile masz lat.
Tak, tak. Pierwsze okresy lubią płatać figle - czasami trwają króciutko, czasami dłuuuugo. U dziewczyn regularnie miesiączkujących przyjmuje się, że okres trwa do 7 dni. Ale jeśli to Twoja 3-cia miesiączka to może trwać kilka dni dłużej.