| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
POMOCY
Autor Wiadomość
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 21:22   POMOCY Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Już mam 8 dzien okreesu i mam małą plamkę na podpaskę Sad czy coś jest ze mną nie tak? przeciesz okres nie trwa tak długo, w nocy nic mi nie leci a w dzien tylko mała kropelka na podpasce, niewiem co robić????????????????? POMOCY:(SadSad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9297757
Gość
PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 22:04   

Lilijko nie przejmuj sie naprawde jest wszystko w porządku.Pierwsze okresy nie zawszą są takie na jakie sobie wyobrażałaś.To normalne że niektóre dziewczyny mają bardzo obfitąmiesiączkę a niektóre prawie wcale.Zobaczysz że nie długo się wszystko wyreguluje.
A powiedz mi jeszcze jak długo masz już miesiączkę, chodzi mi o to kiedy dostałaś pierwszą, bo jeśli to pierwsze okresy to nie ma powodu do niepokoju ale jeśli masz juz długo to lepiej poroznawaiaj o tym z mamąi idź do ginekologa. Aha i powiedz mi jeszcze ile masz lat.
Powrót do góry
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 22:08   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam 14 lat i to jest moja 3 miesiączka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9297757
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 23:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, tak. Pierwsze okresy lubią płatać figle - czasami trwają króciutko, czasami dłuuuugo. U dziewczyn regularnie miesiączkujących przyjmuje się, że okres trwa do 7 dni. Ale jeśli to Twoja 3-cia miesiączka to może trwać kilka dni dłużej.

Gość
PostWysłany: Nie 11 Lip, 2004 15:22   

Lilijko więc jak już mówiłam nie masz się czego bać!!!To normalne!!!i bez obaw bo tylko się stresujesz a to może być yeż powodem tego.:) pa pozdrawiam
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu