Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 18 Sie, 2004 22:33
Bella a OB no to po prostu inna firma jest tak jak Always i Bella podpaski Ja bym bardziej jednak polecała OB,te malutkie-mini. A aplikator...Niby ułatwia aplikację ale nieraz przeszkadza...Jeśli dopiero zaczynasz to najlepiej nie cuduj na początek z dużymi tamponami z aplikatorem...Ja zawsze mówię,że na początek najlepsze są OB mini .
Dexia ... a czy zeby zadac to pytanie naprawde musiałas zakładac nowy temat ?? ... ja wiem ze ładnie wyglada jak w dziale jest 2000 tematow ale bez przesady
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 09:24
Do Michasia:Słuchaj tu sie dziewczyna pyta jakich tamponów używają inne dziewczyny,a z tego co widze to ty jestes chłopakiem i tamponów raczej nie używasz ,prawda?Więc poco dajesz taki komentarz skoro to nie jest odpowiedź na jej pytanie?
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 09:26
Aha a odpowiedż dla Dexi: Ja tamponów JESZCZE nie używam,ale jak tylko dostane okres(a jest już blisko)to będe używała OB mini ;-)
Ja jeszcze nie używałam tamponów bo poprostu nie mam takiej potrzeby..podczas, okresu jestem taka zmęczona ze niemiałbym sił pływac na basenie itp nawet jeslibym mogła. A pozatym podpaski nie przeszkadzaja mi juz tak bardzo jak kiedys-przyzywczaiłam się. RAz próbowałam załozyc tampon OB mini i za chiny nie mogłam go wepchnąc więc dałam sobie spokój ale kiedys jeszce opewnie sprubuje jak cś mnie natchnie Nie stosuje tamponów ale najlepsze na pierwszy raz sa podobno OB mini...sa one przystosowane specjalnie dla dziewic i kobiet które nosza je po raz pierwszy. Sa malutkie, podłużne i sczupłe...są wielkości gdzies.hmm..połowa palca..może ciut więcej. ie nosiłam tamponów ale są napewno wygodniejsze bo nie czujesz się tak morkro jak w podpasce i mozesz je zmieniac zadziej a pozatym mozesz pływac itp. Zakładanie tamponu nie powinno bolec jesli sie rozluznisz i włozysz go dośc głeboko to nawet nie będziesz czuła że masz go w sobie. A z tym aplikatorem to dziwna sprsawa bo nigdy nawet nie widziałam na oczy tamponu z aplikatorem ale najczesciej sa one stosowane przy dużych rozmiarach tamponów ..to jest taka plastikowa obudowa wokół tampona i ona ułatwia wporowadzanie go do pochwy.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."