Zastanawiam się dlaczego "wszyscy" tak się uwzięli na Smerfetę? przecież ona nic złego nie zrobiła, a więc dlaczego (przede wszystkim niech mi odpowie Kamix i Nie podam.)?
yy o jaka smerfetke chodzi, podaj linka do posta w ktorym niby ja sie na kogos uwziolem, aha no i nie zakladaj na przyszlosc tematu ktory jest przede wszystkim skierowany do 2 osob czyli do mnie i nie podam, moglas to napisac na pw
Nie, nie to pomyłka bo w twojej stopce napisane było coś niezbyt miłego na Smerfetę, A TERAZ JEST NA MNIE!!! No i nie podam. tak samo miał coś takiego napisane "Smerfeta umyi się bo aż tu czuć" NO I RÓWNIEŻ JEST W TEJ CHWILI NAPISANE NA MNIE !!!
hehehe byla juz o Tym mowa, w moim opisie nie ma nic co moglo by kogos obrazac, ale napisze jeszcze raz, jest to skrypt dzieki ktorymu kazdy uzytkownik widzi swoja ksywe np. ja u nie podam wiedze jak pisze Kamix rozumiesz, jesli nie to siegnij po wiecej informacji do mnei na gg 3259633 a jesli chcesz to zdradze Ci sekret jak to zrobić