Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 09 Lip, 2004 18:25 Krem/balsam z wysokim filtrem...
No może zaczne od tego że mam jasną i bardzo delikatną skórę. Przez cały rok chodziłiam w tiszertach (hehe) i spodniach (długich) i czasami w spódniczkach i sukienkach. No to teraz pytanie, czy zna ktoś z Was jakiś produkt (krem/balsam) do opalania z wyjątkowo wysokim filtrem (przynajmniej 40) w dość przystępnej cenie?.
Jeśli tak to proszę o nazwę produktu, markę,wysokośc filtra, cene i możliwośc zakupu (gdzie). No to aj z góry dziękuje pa :*
pisze ten topic dlatego bo wczoraj byłam na odkrytym basenie (chyba 3 godziny) i smarowałam sie zwykłym kremem z filtrem a i tak jestem czerwona i mnie wszystko boli choćbym opalała się conajmniej pół dnia..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
A jaki miałaś na basenie filtr? A co do 40 to są one drogie, niestety im wyższy faktor tym droższy . Ja mam w domu 40 z Loreala ale nie wiem ile kosztowala.
_________________ Najczęściej duma jest przyczyną wszystkich wielkich błędów.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 21 Lip, 2004 12:33
wczoraj byłąm na basenie i co chwileczke sie smarowałam 10 tak ze nie bylo momentu w którym mogłabym mieć coś neiposmarowanego, a i tak ejstem czerwona =(
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
z delikatna skórą jednak jest to niuniknione. Szybciej sie podraznia dlatego tez trzeba sie tak jak ty robisz - smarowac sie co chwile... co nie jest zbyt skuteczne... lub zainwestować w 40. Ale są tez 40 tanie , zalezy zjakiej firmy bo jak kupisz z ajkiejs kijowej firmy to i bedzie tanie.... ale nie zawsze skuteczne.
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
Wierzbo zależy jaki ten balsam kupisz.Jak wyjechałam ostatnio na Wegry,na obóz i bardzo się spiekłam,kupiłam sobie dobry balsam i po 3 dniach wszystko sie zbronzowiło i było supcio!Teraz jestem u siorki,więc nie moge podac Ci firmy tego balsamu,ale jak tylko dziś wieczorkiem będe w domciu to podam Ci tę firme