| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Krem/balsam z wysokim filtrem...
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 18:25   Krem/balsam z wysokim filtrem... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No może zaczne od tego że mam jasną i bardzo delikatną skórę. Przez cały rok chodziłiam w tiszertach Razz (hehe) i spodniach (długich) i czasami w spódniczkach i sukienkach. No to teraz pytanie, czy zna ktoś z Was jakiś produkt (krem/balsam) do opalania z wyjątkowo wysokim filtrem (przynajmniej 40) w dość przystępnej cenie?.

Jeśli tak to proszę o nazwę produktu, markę,wysokośc filtra, cene i możliwośc zakupu (gdzie). No to aj z góry dziękuje pa :*

pisze ten topic dlatego bo wczoraj byłam na odkrytym basenie (chyba 3 godziny) i smarowałam sie zwykłym kremem z filtrem a i tak jestem czerwona i mnie wszystko boli choćbym opalała się conajmniej pół dnia.. Sad

Numer Gadu-Gadu
2891618
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 21:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jaki miałaś na basenie filtr? A co do 40 to są one drogie, niestety im wyższy faktor tym droższy Confused . Ja mam w domu 40 z Loreala ale nie wiem ile kosztowala.

Numer Gadu-Gadu
4557715
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 09:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MJa znam
Vichy 60 - ale kosztuje ona 50 zł.
Niestety powyżej 40 tanio nie kupisz...koło 50 zł będę kosztować balsamy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 12:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wczoraj byłąm na basenie i co chwileczke sie smarowałam 10 tak ze nie bylo momentu w którym mogłabym mieć coś neiposmarowanego, a i tak ejstem czerwona =(

Numer Gadu-Gadu
2891618
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 13:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

z delikatna skórą jednak jest to niuniknione. Szybciej sie podraznia Confused dlatego tez trzeba sie tak jak ty robisz - smarowac sie co chwile... co nie jest zbyt skuteczne... lub zainwestować w 40. Ale są tez 40 tanie , zalezy zjakiej firmy Very Happy bo jak kupisz z ajkiejs kijowej firmy to i bedzie tanie.... ale nie zawsze skuteczne.

Numer Gadu-Gadu
2419438
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z "Kolastyny" mozna znaleźć 38 najwyżej,więc nawet ok:)A,żeby skóra tak Cię teraz nie bolała to poprostu smaruj się balsamem po opalaniu!

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 09:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

balsam po opalaniu nic nie daje tylko jeszcze dłużej ejszcze czerwona i mnie piecze jeszcze bardziej Wink ale dzięki wszystkim za odpowieidz =D

Numer Gadu-Gadu
2891618
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wierzbo zależy jaki ten balsam kupisz.Jak wyjechałam ostatnio na Wegry,na obóz i bardzo się spiekłam,kupiłam sobie dobry balsam i po 3 dniach wszystko sie zbronzowiło i było supcio!Teraz jestem u siorki,więc nie moge podac Ci firmy tego balsamu,ale jak tylko dziś wieczorkiem będe w domciu to podam Ci tę firme Wink

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Gość
PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 11:20   

balsam z 40 filtrem to wogóle się nie opalisz i będziesz blada jak ściana to polecam bambino do delikatnej skóry
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 13:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz mi raczej zależy na tym żeby się wogóle nie opalić, nie podobam się sobie opalona, wole jak jsetem blada..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Odpowiedz do tematu