| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Proszę o pomoc!!!
Autor Wiadomość
Mariann
Gość
PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 21:49   Proszę o pomoc!!!

Chciałem sie zapytać czy istnieje możliwość zapłodnienia kobiety nawet gdy członek nie został "włożony"?Pytam bo w ostatnim czasie razem z moją partnerką uprawialiśmy peeting,a po pewnym czasie chceiliśmy spróbować "włożyć" mojego członka ponieważ nie miałem pewności czy on w przyszłości wejdzie (a to dlatego że moja partnerka jest małych rozmiarów, że sie tak wyraże)I gdy tak chciałem włożyć, i niestety nie udało mi się to, to gdy sie odsunąłem zobaczyłem płyn na główce mojego członka.Zawsze gdy sie spuszczałem to miałem tego świadomość i nigdy wcześniej nie zdażyło sie żeby coś wypłynęło wcześniej.Zastanawiam sie czy jest możliwe że bez mojej wiedzy wypłynęła sperma?Czy też była to tylko wydzielina mojej dzieczyny?
Przejdź na dół
Mariann
Gość
PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 09:23   

A mogę sie chociaż dowiedzieć do kogo moge sie zwrócić z moim kłopotem?Jakiś telefon, albo strna internetowa?
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 11:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze

Cytat:
Chciałem sie zapytać czy istnieje możliwość zapłodnienia kobiety nawet gdy członek nie został "włożony"?

Tak moglo dojsc do zaplodnienia poniewaz przed wytryskiem jest taka wydzielina ktora zawiera w sobie sladowe ilosci plemnikow
Sperma lub ta wydzielina mogla dostac sie do pochwy przez palce czy splywajac

Cytat:
Pytam bo w ostatnim czasie razem z moją partnerką uprawialiśmy peeting,a po pewnym czasie chceiliśmy spróbować "włożyć" mojego członka ponieważ nie miałem pewności czy on w przyszłości wejdzie (a to dlatego że moja partnerka jest małych rozmiarów, że sie tak wyraże)I gdy tak chciałem włożyć, i niestety nie udało mi się to

Napewno sie uda pochwa jest zbudowana w wiekszosci z miesni
Nie mogles wlozyc z ;powodu zacisniecia najprawdopodobniej tych miesni przez partnerke
np z powodu stresu
rada na przyszlosc zeby zmniejszyc stres partnerki przedluzcie gre wstepna Wink

Cytat:
gdy sie odsunąłem zobaczyłem płyn na główce mojego członka.Zawsze gdy sie spuszczałem to miałem tego świadomość i nigdy wcześniej nie zdażyło sie żeby coś wypłynęło wcześniej.Zastanawiam sie czy jest możliwe że bez mojej wiedzy wypłynęła sperma?Czy też była to tylko wydzielina mojej dzieczyny?

Plynem tym moze byc twoja wydzielina zawierajaca plemniki lub rzeczywiscie wydzielina dziewczyny. Na to pytanie wlasciwie nikt ci nie odpowie bo nie mozna teraz jednoznacznie stwierdzic czy to buylo to czy to
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Mariann
Gość
PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 12:43   

Mogło do tego dojść nawet gdy nie włożyłem?I jak duża jest szansa że moja partnerka może zajść w ciąże!Troche sie boję bo 2 dni temu miała dostać okresu a jak narazie to nie widać jego śladu...
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze

Cytat:
Mogło do tego dojść nawet gdy nie włożyłem?

Moglo pisalam Ci ze sperma lub ta wydzielina ktora pojawia sie przed wytryskiem iz awiera plemniki mogla przedosatc sie nawet na okolice lechtaczki ... a dalej to juz sobie plemniki potrafia niestety radzic Wink

Cytat:
jak duża jest szansa że moja partnerka może zajść w ciąże!

Napewno mniejsza niz przy stosunku bez prezerwatywy ... szansa na zajscie w ciaze niestety jest

Cytat:
Troche sie boję bo 2 dni temu miała dostać okresu a jak narazie to nie widać jego śladu...

Brak miesiaczki moze byc tez spowodowany stresem

Sorry za pytanie Smile ile macie lat ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Mariann
Gość
PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 12:55   

No właśnie...mamy po 16 lat...
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Ja mam 15 Razz

Czekajcie cierpliwie na okres jesli sie nie pojawi radze zrobic test ciazowy

A jeszcze jedno kiedy to zrobiliscie i kiedy pownien pojawic sie okres ?
tzn ile dni przed planowanym pojawieniem sie okresu nastapilo zblizenie
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Mariann
Gość
PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 13:00   

Miała dostac okres tak najpóźniej 8 lipca a zbliżenie miało miejsce 18 czerwca...
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
No tak ... mialam nadzieje ze trafiliscie w okres nieplodny ... chcociaz takie metody .. plodny nieplodny sa zawodne ...
Niestety musicie cierpliwie czekac ... prosze napisz jak sie sytuacja rozwinie
Trzymajcie sie Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Mariann
Gość
PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 13:09   

Nie mam innego wyjścia jak czekać...Jesteśmy młodzi a moja partnerka nie ma okresu zawsze tak samo.Mówiła mi że czasami sie spóźnia a czasmi nie, daltego to mnie też pociesza.Dziękuję za pomoc, i odezwę sie jak wszystko sie okaże.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 23:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ech, współczuję Ci - wiem, co znaczy takie wyczekiwanie Wink.

1) Do zapłodnienia mogło dojść. Szanse są niewielkie ale dojść mogło.
2) Twoja partnerka zapewne nie jest "za wąska". Pochwa (jak mądrze pisała Kinga) to worek z mięśni (pamiętaj, że pochwą podczas porodu przechodzi dziecko, którego obwód główki wynosi ok. 50 cm!!!). Podczas stresu ten worek z mięśni mocno się zaciska uniemożliwiając odbycie stosunku. Co z tym zrobić?
Przede wszystkim potrzebne Wam będzie dużo cierpliwości i wyrozumiałości. Teraz, gdy pierwsze próby automatycznie oznaczają ryzyko ciąży, będzie Wam jeszcze trudniej. Nie zrażajcie się. Podejmujcie następne próby - może uda się następnym razem, może... za rok. W każdym razie kiedyś uda się napewno. Zróbcie wszystko, aby zapewnić sobie maksimum komfortu psychicznego - nic Wam nie może przeszkadzać.
3) Czy ja dobrze rozumiem, że probówaliście się pierwszy raz kochać bez zabezpieczenia?
4) Koniecznie zróbcie sobie test ciążowy. Jest do nabycia w aptece za kilkanaście zł. Trzeba go wykonać rano (analizuje stężenie hormonów w porannym moczu), trwa to 5 minut, jest oczywiście bezbolesne i w Waszym przypadku da wynik pewny w ok 95%. Koniecznie go zróbcie, aby wreszcie się uspokoić.

Mariann
Gość
PostWysłany: Nie 11 Lip, 2004 12:32   

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.Z tym pierwszym razem to żeczywiście prawda...bez zabezpieczenia.Ale to nie miał być pierwszy raz,chcieliśmy sprawdzić czy "wejdzie",wiem głupie,ale nie mieliśmy pojecia ze coś może sie stać.I żeczywiście sie NIE stało,gdyby nie ta pieprzona kropelka na moim członku,to by było wszystko ok.Z czasem zastanawiam sie czy kiedykolwiek wcześniej (i później) wypłynęło coś wcześniej przed wytryskiem.I dochodze do wniosku że nic nigdy nie wypłyneło.Moja partnerka również to potwierdza.I jeszcze jedno:słyszałem coś o płynie ejakulacyjnym.Podobno w nim równiez są plemniki.Mogę uzyskać więcej informacji na jego temat?Z góry dziękuję...
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 11 Lip, 2004 12:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
W wydzielinie przed wytryskiem w tym płynie znajdują sie plemniki
Co dokłądniej chcesz wiedziec ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Mariann
Gość
PostWysłany: Nie 11 Lip, 2004 13:15   

Czy ta wydzielina pzyczynić sie do zapłodnienia mojej partnerki?Jeżeli są tam plemniki to jak jest szansa w moim przypadku?
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 11 Lip, 2004 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Szansa jest jak juz pisałam
ponieważ są plemniki a ta wydzileina zapewne została umieszczona w okolicach łechtaczki bądz głębiej
Nawet jesli tylko nazewnątrz to plemniki sobie mogły poradzic
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu