| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
WALENTYNKI

Czy lubicie walentynki??
Tak, bardzo!!!
53%
 53%  [ 8 ]
Nieeeee, są okropne....
13%
 13%  [ 2 ]
Są mi właściwie obojętne...
20%
 20%  [ 3 ]
"święto" stworzona dla zysku...
13%
 13%  [ 2 ]
Głosowań: 0
Wszystkich Głosów: 15

Autor Wiadomość
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 00:01   WALENTYNKI Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, że jeszcze prawie miesiąc do tego "święta", ale jestem ciekawa waszej opinii... Mianowicie, co myślicie o walentynkach??? Niektórzy uważają je za niepotrzebne, lub stworzone dla większego zarobku w sklepach... Inni uważają, że jest to świetna okazja na wyznanie swoich uczuć, a jeszcze inni nie lubią tego święta z tego powodu, że są sami...
Ja osobiście nie mam nc przeciwko temu świętu, bo można zrobić komuś miłą niespodziankę... Poza tym czasem dostaje się anonimową kartkę, która wprawia w dobry humor... To święto... hmmm... jakby to ująć... Ci co są zakochani i boją się okazać swoje uczucia czasem właśnie teraz nabierają odwagi... Z drugiej strony samotni często cierpią...

Troszkę się rozpisałam, ale proszę o odpowiedzi!!! Co WY sądzicie o walentynkach???

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 07:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zaglosowalem ze jest mi to obojetne poniewaz owszem niemam nic przeciwko temu zeby byly ale i tez bez nich dalo by sie zyc. Pozdro

Numer ICQ
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 09:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja zagłosowałam że lubie, no może nie bardoz ale lubie a to ze jestem sama i bardzo żadko dostaje jakąkolwiek walentynke prowadzi do tego że zazwyczaj jest i w tej dzień smutno, ale może nie bardzo na to zwracam uwage ponieważ w przeddzień mam urodziny.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zagłosowałam tak jak panienka wierzba...lubię...jets to swietna okazja do wyznania uczuć osobie która jest naszą sympatią...też jest to w sumie zarobek dla sklepu no ale jakoś trzeba wręczać walentynki...jest to fajne świeto...nie lubię go aż tak bardzo...ale lubię....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja lubie Walentynki Very Happy Co do wydatków, to sie nie zgadzam bo wystarczy kupic kartke a jak nawet nie to samemu(!) zrobić i bedzie orginalniej Very Happy Moze sie tez okazać,że ma sie jakiegoś wielbiciela... Wink

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi Walentynki do pewnego czasu były obojętne... teraz nie są... i wcale się z nich nie cieszę ! Prawie(?) ich nienawidzę ! Zawsze dostaję walentynki, ale tylko od koleżanek Sad ... lub zdaje się, że z litości (np. od kolei z ławki... buachacha... żałosne Sad )
A z drugiej storny, myślę, że jeszcze nie czas na taką walentynkę z prawdziwego zdarzenia... jeszcze nie chcę kochać... Znacie to: "Kochaj i szalej i nie myśl co dalej" ? Na razie chcę tylko "szaleć i nie myśleć co dalej" Wink Ale zdaje się, że wszyscy moi rówieśnicy są tak sztywni jak jakieś... bo ja wiem... kłody (?)... Jak chciałoby się zaszaleć to nie mam z kim... a jak wejść w inne niż to towarzystwo, to powiedzą, że ze mnie dziwka... jeszcze niedawno też bym tak mówiła... ale poznałam tych ludzi i wiem, że są całkiem normalni, tylko częściej lubią sobie zaszaleć... ja też bym chciala Sad
Ale ... chyba za mocno odbiegłam od tematu Very Happy! Reasumując: nie lubię walentynek Smile
Powrót do góry
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To dobrze ze jest taki dzien w roku, kiedy wszyscy zakochani szczególnie tego własnie dnia wreczają sobie prezenty i wyznają swoje uczucia. Dla mniej odważnych osób ten dzien to dobry sposób na pokonanie wstydu i zmieszania. Oczywiście tego dnia osobom samotnym lub zranionym jest bardzo ciężko i smutno, no ale cóz....można to porównać np. do Dnia Matki-wszyscy składają zyczenia i wreczaja prezenty swoim mamom, a tym osobom które nie mają matki jest ciężko, ale to nie jest powód zeby rezygnowac z tego dnia-tak samo z walentynek.
Pamiętam kiedy jeszcze nie tak dawno temu podczas walentynek było mi tak przykro ze nawet nie wychodziłam z domu zeby sie nie dołowac, ale w tym roku mam z kim spędzić ten dzien i jestem szczęsliwa Smile
A co do zarobków dla sklepikarzy-to wkońcu dobrze ze jest taki wybór i mozna wybrac prezent dla ukochanej osoby. Tak samo przed swietami Bożo Narodzeniowymi-same prezenty gwiazdkowe i słodycze z mikołajami i choinkami Wink Chyba każde świeto to sposób na mniejszy lub wiekszy zarobek niż zwykle. Nawet święto zmarłych kiedy kupuje sie znicze i wieńce.......
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2049084
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Sty, 2004 07:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja uwazam walentynki za bardzo wspaniale swieto Smile
szkola cala udekorowana w serduszkach mniej lub bardziej zabawnych w stylu "Kocham cie liderze samoobrony Andrzeju Lepperze" ( serio taka byla ! )
Dlatego lubie to swieto pozatym wiele ludzi moze dzieki temu wyznac milosc drugiej i miecz podwojne szanse na powodzenie Smile

Pozdrawiam Pułkownik Razz

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Lut, 2004 20:46   

Dla mnie walnetynki są świętem dostwania prezentów... sama z reguły nie daję i nie wysyłam, ale w tym roku chyba zrobię wyjątek...
Powrót do góry
olKa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 20 Maj, 2004 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja zagłosowałam że je lubie ale cóż już po.. Nic nie dostałąm tylko lizaka i to od baby

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Numer Gadu-Gadu
1639597
gosiunia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

.................UWIELBIAM WALENTYNKI.......................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to najcudowniejszy dzien w roku
Laughing ale wiem jak potrafi czasami zdolowac

gosiunia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

.................UWIELBIAM WALENTYNKI.......................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to najcudowniejszy dzien w roku
Laughing ale wiem jak potrafi czasami zdolowac

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 11:09   

Letni post o walentynkach biggrin . Dziewczyno chociaż latem nie odliczaj dni do 14 lutego, bo o swojej miłości mozesz powiedzieć zawsze.
Powrót do góry
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 12:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak tak tak tak tak tak TAK

Odpowiedz do tematu