Czesc! Pamy i innych wcielen mojej kolezanki pameli juz nie bendzie! .Pama czyli moja kolezanka pamela zostsala w polsce we wloclawku a ona nie ma internetu i nie przychodzi do mojego dziadka na net bo sie wstydzi!! A ja jestem spowrotem w niemczech i spokojnie moge dalej pisac nowe posty lub tematy bez pamy..Aha....moj tata powiedzial jezeli chcecie mnie zablokowac na numer IP to bede wracala bo na moimj komputerze numer IP zmienia sie co drugi dzien Tak to napisalam zebyscie nie mysleli ze ja co drugi dzien na innym kompie siedze ))
papa!
ps.precz z pama,Sexowna_15,kociaczek i innych
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 25 Sie, 2003 13:35
Że piszesz z Niemiec wierzę. Ale, że to nie Ty byłaś Pamą itd, niestety nie wierzę... ale skoro już to racjonalnie wytłumaczyłaś, to masz szansę się poprawić ...
szkoda ze nie wierzysz......i dlaczego miala bym miec tyle wcielen jak mam Alice_10 i na tym 30 iles postow...koloezanka sie u mnie zarejstrowala i pare wcielen porobila i teraz mam klopoty ....ale ty i tak nie wierzysz choc to prawda..
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
Alice tak na prawdę to tylko Ty sama wiesz czy to co mówisz jest prawdą, czy nie A nie obrażaj się że ktoś może Ci nie wierzyć, bo... no te Twoje "koleżanki" nieźle namieszały... Poprostu teraz pisz już tylko jako Alice...
_________________ "Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co nie ma nic do powiedzenia, czekając na dzień w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek..."
GG: 4303445
Do wszystkich:
Nie będziemy Alice_10 gnębić czy jest/była Pamą czy nie.
Widać, że Alice wyraźnie inaczej pisze na forum - sensownie . Jeśli tak nadal będzie pisać, będzie nam wszystkim dobrze.
Pisz śmiało Alice_10, a o Pamie powolutku będziemy zapominać.