| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
pppooommmooocccyyy
Autor Wiadomość
zaniepokojona
Gość
PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 13:46   pppooommmooocccyyy

Cześć!!
Oto mój problem:
Gdy byłam z tatą na jagodach w lesie to poszłam zrobić pisiu za drzewo, a na majtkach zauważyłam czerwone plamy. Pomyślałam sobie że to moja pierwsza miesiączka, ale zaniepokojiło mnie to że ta "miesiączka" trwała tylko 5 minut. Czy to jest możliwe ???
Jak to można wytłumaczyć ???A może to wogóle nie była miesiączka co??Dlaczego krwawienie było takie krótkie ??Proszę o pomoc
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 14:00   

Deg a może Ty mi pomożesz??:(
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w chyba wszyscy jesteście pijani ona potrzebuje pomocy a wy jakies tam jagody na majtakch : to równiez zależy od tego ile masz lat na forum też był taki temat i dziewczyna powiedziała że kilka miesięcy potem dostała okres (nie na tym forum) myślę że ci pomogłam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

właśnie to zależy ile ty masz latek.być moze to był "przedsmak" miesiączki.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8725800
zaniepokojona
Gość
PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 20:30   

mam prawie 15 lat !!!
Powrót do góry
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Lip, 2004 09:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

być moze wkrótce dostaniesz miesiączke.ale moze to być tylko takie plamienie które np. u mnie (choć już mam okres) występuje w połowie cyklu (w czasie owulacji).masz już 15 latek więc to moze być oznaka że na drugi m-c dostaniesz już .
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8725800
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Lip, 2004 17:01   Tak Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To możliwe! przeciesz miesiączke ma sie przewaznie od 3-7 dni
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9297757
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poszukaj dobrze na tym forum - wiele już o tym pisaliśmy.
Takie "plamienie" to zwykle jeden z pierwszych objawów pierwszej miesiączki.
Pierwsza miesiączka może pojawić się kilka tygodni po tym plameniu lub nawet... za pół roku. Jeszcze raz namawiam Cię do zaglądnięcia do starszych tematów na forum.

: (((
Gość
PostWysłany: Nie 11 Lip, 2004 10:17   

A każda dziewczyna ma coś takiego ? Buech... bo z tego co wiem moje koleżankie tego nie miały...

PS. Ile można czekać na miesiaczke ?! : /// wykonczy mnie ta obawa ze np. majac biale spodnie (nie majac jeszcze pierwszej) stanie sie buuuum i one na pupie (no przesiaknie) zrobia sie czerwone/bordowe/brudne ! A najgorsze jest to co stalo sie ostatnio... (moze nie na temat, ale co tam :P). Bylam z mlodsza kuzynka na festynie. (ona ma 6 lat :P). I rozmawialam z fajnymi chlopcami i kolezankami. I dalam kuzynce torebke, bo chciala ponosic. I po chwili przyszla z czyms zielonym w rece (taka mam podpaske schowana, na wszelki wypadek). I co zrobila ?! Obciach : /// podeszla do najfajniejszego chlopaka i cos takiego: "wiesz moze co to ? bo **** (ja :P) miala to w torebce... i do tego jeszcze to (i pokazala mu moje zapasowe majtki + wkladka). boshe : ///
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 11 Lip, 2004 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie martw sie tez tak miałam...około dwa tygpdnie przed miesiączką miewałam czasem czerwonawe lub brązowanwe plamy na majtkach ...nie była to miesiączka ale jej wiastun. U każdego jest inaczej ale myśle że jak poczekasz około miesiąc to pajawi się miesićzka..nie spiesz się tak...jak ją dostaniesz to zobaczysz ze to wcale nie jest takie fajne :/

Numer Gadu-Gadu
730730
Gość
PostWysłany: Pon 12 Lip, 2004 13:20   

dzieki ze ni Goścówo pomogłaś naprawdę dziekuję:)
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pon 12 Lip, 2004 14:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To się nazywa zakrzepki młodzieńcze czy jakoś tak. Moja koleżanka też to miała...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
zaniepokojona
Gość
PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 14:05   

wiecie co !!!To jednak był przedsmak miesiączki bo wczoraj właśnie dostałam pierwszą aż mi przecieka :(:(:(:((:
Powrót do góry
zaniepokojona
Gość
PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 14:06   

a od tego czasu na jagodach mineło 21 dni więc chyba dobrze no nie??
Powrót do góry
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mysle ze tak teraz juz o nic chyba nie musisz sie martwic

Numer Gadu-Gadu
4557715
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu