Wysłany: Nie 04 Lip, 2004 13:46 pppooommmooocccyyy
Cześć!!
Oto mój problem:
Gdy byłam z tatą na jagodach w lesie to poszłam zrobić pisiu za drzewo, a na majtkach zauważyłam czerwone plamy. Pomyślałam sobie że to moja pierwsza miesiączka, ale zaniepokojiło mnie to że ta "miesiączka" trwała tylko 5 minut. Czy to jest możliwe ???
Jak to można wytłumaczyć ???A może to wogóle nie była miesiączka co??Dlaczego krwawienie było takie krótkie ??Proszę o pomoc
w chyba wszyscy jesteście pijani ona potrzebuje pomocy a wy jakies tam jagody na majtakch : to równiez zależy od tego ile masz lat na forum też był taki temat i dziewczyna powiedziała że kilka miesięcy potem dostała okres (nie na tym forum) myślę że ci pomogłam
być moze wkrótce dostaniesz miesiączke.ale moze to być tylko takie plamienie które np. u mnie (choć już mam okres) występuje w połowie cyklu (w czasie owulacji).masz już 15 latek więc to moze być oznaka że na drugi m-c dostaniesz już .
Poszukaj dobrze na tym forum - wiele już o tym pisaliśmy.
Takie "plamienie" to zwykle jeden z pierwszych objawów pierwszej miesiączki.
Pierwsza miesiączka może pojawić się kilka tygodni po tym plameniu lub nawet... za pół roku. Jeszcze raz namawiam Cię do zaglądnięcia do starszych tematów na forum.
A każda dziewczyna ma coś takiego ? Buech... bo z tego co wiem moje koleżankie tego nie miały...
PS. Ile można czekać na miesiaczke ?! : /// wykonczy mnie ta obawa ze np. majac biale spodnie (nie majac jeszcze pierwszej) stanie sie buuuum i one na pupie (no przesiaknie) zrobia sie czerwone/bordowe/brudne ! A najgorsze jest to co stalo sie ostatnio... (moze nie na temat, ale co tam :P). Bylam z mlodsza kuzynka na festynie. (ona ma 6 lat :P). I rozmawialam z fajnymi chlopcami i kolezankami. I dalam kuzynce torebke, bo chciala ponosic. I po chwili przyszla z czyms zielonym w rece (taka mam podpaske schowana, na wszelki wypadek). I co zrobila ?! Obciach : /// podeszla do najfajniejszego chlopaka i cos takiego: "wiesz moze co to ? bo **** (ja :P) miala to w torebce... i do tego jeszcze to (i pokazala mu moje zapasowe majtki + wkladka). boshe : ///
Nie martw sie tez tak miałam...około dwa tygpdnie przed miesiączką miewałam czasem czerwonawe lub brązowanwe plamy na majtkach ...nie była to miesiączka ale jej wiastun. U każdego jest inaczej ale myśle że jak poczekasz około miesiąc to pajawi się miesićzka..nie spiesz się tak...jak ją dostaniesz to zobaczysz ze to wcale nie jest takie fajne :/
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."