| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Piersi (rozmiar)
Autor Wiadomość
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 20:39   Piersi (rozmiar) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 15 lat rozmiar stanik 80-85 C. Czy jak na mój wiek to dobry rozmiar??
Dodam jeszcze za waze 56 kg i mam 171cm wzrostu
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
macia
Gość
PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:09   

sa ok ale
jesli ci przeszkadzaja lub sie nie podobaja
to moszesz nosic stanik pomniejszający
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz, tyko ze to nie konca wygodne...ale pomniejszac tez chyba nie bede, bo sie juz przywyczaiłam, a nie sa tez jakies ogromne to tylko C
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ewcia, nie przejmuj się tak Wink Wszystko z Tobą w porządku! Większość dziewczyn w Twoim wieku nosi taki rozmiar stanika. Mr. Green Wink
Ełe Piotr-nie nabijaj bezsensownie postów.

Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuje sie jakos bardzo, tak pytam by wiedziec...nio...

Pozdrawiam cieplutko
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 18:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

yhym no to nie jest mało ale jeżeli Cię to pocieszy to ja mam 43kg 169cm wzrostu i rozmiar stanika 75aa i 10 lat
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powtórze sie,ze mam rozmiar stanika 80-85 C. Gdy zaczeły rosnąc mi piersi bolały, to bło pare lat temu, od kilku dni znów bardoz mnie bolą. Czy one znów rosną??
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mogą Cię boleć z wielu powodów np. od zwykłego uderzenia nawet,lub od napięcia przedmiesiączkowego...

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy ma inny rozmiar piersi..twoje sa dośc spore ale to nie znaczy ze to źle! Mysle że skoro teraz mam już C to więcej Ci nie urosną a ból oznacza np. zbliżająca się miesiączke, albo poprostu się o cos uderzyłas? Jesli twoje piersi Ci tak bardzo przeszkadzają (ale wcale nie sa jakies ogromne!) To nos bielizne pomniejszająca piersi, albo bluzki odpowiedniego kroju które optycznie pomniejszaa biust..np. w pionowe paski.

Numer Gadu-Gadu
730730
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA nie nosze stanika. Mam 11 lat 150 cm wzrostu a waże 36 czasami 35. A kiedy wy zaczełyście... ?
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

od początku 6kl. szkoły pdst. czyli jakieś dwa lata temu (teraz zacznę 2 kl. gimn.)

Numer Gadu-Gadu
2891618
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 20:13   

Twój biust nie jest wcale ogromny. Masz poprostu duże piersi (tylko duże, nie ogromne) i wg mnie odpowiednie do twojego wzrostu i wagi. Na pewne dziewczyny z klasy czy skądś tam Ci zazdroszczą takiego biustu i same by chciały taki mieć Wink
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 20:16   

_szyszka napisał/a:
JA nie nosze stanika. Mam 11 lat 150 cm wzrostu a waże 36 czasami 35. A kiedy wy zaczełyście... ?

Noszenie stanika nie zależy od wieku, wzrostu i wagi. Zależy to od wielkości Twoich piersi. Np. gdy biegając odczuwasz dziwne uczucie w piersiach, a one tak latają w górę i w dół, to już możesz zacząć. Za to przy ich rozwoją ładnie się ukształtują i nie będą takie 'opadające'.
Powrót do góry
Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z kleo! Po co komu stanik gdy ma male piersi lub nie ma ich wcale. Ja zaczelam w styczniu 2003, pasowal mi, byl ladny i chcialam sprobowac. No ale nie chcialam na chama stanika, a szczegulnie wsciekalo mnie gdy kumpele nosily utwardzane, za duze staniki i wygladaly chosby mialy wilki biust. po co komu za duzy stanik. Jak nie mialam biustu to na wf nic mi nie skakalo i nie bylo mi to potrezebne! Ale niektore kumpele ktore jeszcze nie maja biustu nosza topy, a nie o 3 rozmiary zawielkie staniki, i jest to o wiele lepsze! Jesli stanik jest niepotrzebny to po co wydawac na niego kase Wink

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3006137
Odpowiedz do tematu