Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:46
Ewcia, nie przejmuj się tak Wszystko z Tobą w porządku! Większość dziewczyn w Twoim wieku nosi taki rozmiar stanika. Ełe Piotr-nie nabijaj bezsensownie postów.
powtórze sie,ze mam rozmiar stanika 80-85 C. Gdy zaczeły rosnąc mi piersi bolały, to bło pare lat temu, od kilku dni znów bardoz mnie bolą. Czy one znów rosną??
Każdy ma inny rozmiar piersi..twoje sa dośc spore ale to nie znaczy ze to źle! Mysle że skoro teraz mam już C to więcej Ci nie urosną a ból oznacza np. zbliżająca się miesiączke, albo poprostu się o cos uderzyłas? Jesli twoje piersi Ci tak bardzo przeszkadzają (ale wcale nie sa jakies ogromne!) To nos bielizne pomniejszająca piersi, albo bluzki odpowiedniego kroju które optycznie pomniejszaa biust..np. w pionowe paski.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 17:09
od początku 6kl. szkoły pdst. czyli jakieś dwa lata temu (teraz zacznę 2 kl. gimn.)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 11 Sie, 2004 20:13
Twój biust nie jest wcale ogromny. Masz poprostu duże piersi (tylko duże, nie ogromne) i wg mnie odpowiednie do twojego wzrostu i wagi. Na pewne dziewczyny z klasy czy skądś tam Ci zazdroszczą takiego biustu i same by chciały taki mieć
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 11 Sie, 2004 20:16
_szyszka napisał/a:
JA nie nosze stanika. Mam 11 lat 150 cm wzrostu a waże 36 czasami 35. A kiedy wy zaczełyście... ?
Noszenie stanika nie zależy od wieku, wzrostu i wagi. Zależy to od wielkości Twoich piersi. Np. gdy biegając odczuwasz dziwne uczucie w piersiach, a one tak latają w górę i w dół, to już możesz zacząć. Za to przy ich rozwoją ładnie się ukształtują i nie będą takie 'opadające'.
Zgadzam sie z kleo! Po co komu stanik gdy ma male piersi lub nie ma ich wcale. Ja zaczelam w styczniu 2003, pasowal mi, byl ladny i chcialam sprobowac. No ale nie chcialam na chama stanika, a szczegulnie wsciekalo mnie gdy kumpele nosily utwardzane, za duze staniki i wygladaly chosby mialy wilki biust. po co komu za duzy stanik. Jak nie mialam biustu to na wf nic mi nie skakalo i nie bylo mi to potrezebne! Ale niektore kumpele ktore jeszcze nie maja biustu nosza topy, a nie o 3 rozmiary zawielkie staniki, i jest to o wiele lepsze! Jesli stanik jest niepotrzebny to po co wydawac na niego kase