| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
To może wydać się idiotyczne...
Autor Wiadomość
czarodziejka001
Gość
PostWysłany: Wto 13 Lip, 2004 02:38   To może wydać się idiotyczne...

Hej! Mój problemik może wydać się głupi i nieważny, ale nie wiem, gdzie jeszcze mogłabym napisać...
Otóż chcę schudnąć, Co pewnie nie jest na tym forum nowością. Ale sęk w tym, żę ja wiem, jak! :-D Chciałabym po prostu ćwiczyć jakiś sport walki- daje to wiele korzyści, bo i ćwiczę, i będę mogła się obronić, gdyby mi coś groziło. :batman: Nie wiem jednak, co jest najlepsze... Mój brat powiedział, że tzw "full contact", czyli kick-boxing jest najbardziej skuteczny "w prawdziwym życiu", a karate jest do d***. Ale ja nie chcę brutalnych :twisted: sportów! Słyszałam, że dobre jest jujitsu i tai-chi, ale nie mam o tym bladego pojęcia!!!
Nie wiem też, gdzie w moim mieście (Katowice) mogę znaleźć taki właśnie klub sportowy... Wystarczy mi numer telefonu do takiego miejsca, naprawdę!!!
Za pomoc byłabym bardzo wdzięczna, bo strasznie zależy mi na tych treningach!!!
Czarodziejka001
PS. Tylko nie polecajcie mi sportów "zastępczych", np. biegania, bo nie widzę sensu w biegnięciu bez celu! No i nie przepadam za tym... :kwiat1:
Przejdź na dół
Nikt
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 10:13   Też nie lubię biegania, ale...

Też nie lubię biegania, ale nie znam się na tych sportach walki. Ja również nie widzę sensu w bieganiu, ale za to taniec towarzyski jest również dobry. Spalisz zbędne kalorie i twoja postawa również się zmieni (zaczniesz inaczej chodzić). I polecam też gimnastykę. Na początek skłony, mostki itd, a potem jakieś szpagaty i stawanie na rękach. Dobre też jest chodzenie po równoważni połączone ze skokami, skłonami i robieniem jaskółek i innych ćwiczeń, które umiesz. Gimnastyka jest świetna, go wtedy się rozciągasz. Sprubuj! Ale jeśli jesteś taka uparta i chcesz te swoje sztukiwalki to szukaj czegoś, bo ja ci nie potrafię pomóc. Powodzenia życzę!

Jeśli chcesz schudnąć to pij dużo wody i ogranicz jedzenie słodyczy.
:flower:
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 13:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcesz trenować jakąś sztukę walki polecam właśnie KARATE( możesz i obronić i zaatakować podczas kiedy w JUDO umiesz tylko się obronić) lub TEKWONDO(nie wiem,czy dobrze napisałam). Nie musisz ćwiczyć aby spalać kalorie, ale także dla przyjemności.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
czarodziejka001
Gość
PostWysłany: Nie 18 Lip, 2004 20:22   

Oki, ale ja chciałam konkretna ADRESY!!! Albo numery telefonu!!! Ale dobra. poradzę sobie. Mam też pytanie do Nikt- nie wiesz może, gdzie w Katowicach znajdę taki kurs tańca? I czy przyjmują nawet tych, którzy nigdy nie tańczyli (oprócz dyskotek szkolnych!)?
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 23:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W Chorzowie uczy tańca mgr Siudek (nie pamiętam jak miał na imię). Jest naprawdę dobrym nauczycielem. Kiedyś uczył w Domu Kultury na ul. 3-go Maja. Ale to było dawno temu.

Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 21:29   ...

Nie no po co się uczyć bić?! Dziewczyny powinny byc piekne i delikatne więc polecam fittness Very Happy
Powrót do góry
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 23:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co ty masz z tym fittnesem hę Scratch ???
jak dziewczyna chce ćwiczyć walke to dobrze

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 21 Paź, 2004 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie. Jak chce to niech ćwiczy! Fitnessem się nie obroni Razz A po za tym to od sztuki walki chyba bardziej się chudnie Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Odpowiedz do tematu