Wogule nie wiem co to jest... i jak sie to odczuwa...cos słyszałam ze iles tam trwa ja wogule nie wiem o co w tym chodzi..
Tavion Gość
Wysłany: Wto 27 Lip, 2004 13:22 Re: Orgarzm
PuśQa napisał/a:
Wogule nie wiem co to jest... i jak sie to odczuwa...cos słyszałam ze iles tam trwa ja wogule nie wiem o co w tym chodzi..
Pusiu....
No nie wiem jak ci to pisać. Podczas orgazmu (nie "orgarzmu") odczuwasz przyjemność. Odpowiada za to umiejscowiona w okolicy pochwy 'kuleczka' która poprawnie nazywa się łechtaczką. Trwa to w zależności od stopnia (szczytowanie, plateu itd.). Pamiętaj, że każdy przeżywa orgazm inaczej. Zarówno chłopcy jak i dziewczyny!
Ostatnio zmieniony przez dnia Wto 27 Lip, 2004 17:19, w całości zmieniany 1 raz
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 27 Lip, 2004 13:34 Re: Orgarzm
PuśQa napisał/a:
No, ja się całkowicie z Tavion zgadzam. A kiedy orgazm przeżyjesz, sama zobaczysz jak to jest, bo właśnie każdy odczuwa go inaczej. Pozdrawiam ^_________^"
Ostatnio zmieniony przez dnia Pią 10 Wrz, 2004 06:28, w całości zmieniany 1 raz
gościówa dlaczego może ona jest młoda i jeszcze nie wie ...
przecież ty też nie bylaś poinformowana od maleńkości
Ja wiem że można nie rozumiec pojęcia orgazm ale niestey duzo osób na tym forum robi sobie jaja...pytanie jest dziwnie sformułowane i wydaje mi się że to są żarty ale jeśli się myle to przepraszam.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
gościówa dlaczego może ona jest młoda i jeszcze nie wie ...
przecież ty też nie bylaś poinformowana od maleńkości
Ja wiem że można nie rozumiec pojęcia orgazm ale niestey duzo osób na tym forum robi sobie jaja...pytanie jest dziwnie sformułowane i wydaje mi się że to są żarty ale jeśli się myle to przepraszam.
Myśle podobnie jak ty- ktoś wyraźnie robi sobie tu żarty!!!
Tak już zarty 5 razy jak tu takie sa podejzenia to wogule nie odpowiadajcie bo to wszystko sa zarty!!! ktos ma powazny problem ale wy nie odpowiadacie tylko to są zarty!!! ja sobie jaj nie robie jakbyscie chcieli wiedziec a takie podejrzenia mozecie sobie wsadzic do nosa nie rozumiem was
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 20:58 ...
orgazm to takie coś... ehheh... Jak czujesz przyjemność, a raczej twoje narządy płciowe wydziela się taki płyn z narządy płciowego i to jest orgazm... POZDRO!!
HeyaH niezalogowana :P Gość
Wysłany: Pią 06 Sie, 2004 15:05
Orgazm nie jest płynem :P
Orgazm to uczucie. Miłe, przyjemne, podobno najprzyjemniejsze (sama jeszcze nie wiem ;)). U mężczyzn wytłumaczyć to bardzo łatwo - gra wstępna, penis podczas wzwodu, orgazm + sperma i już koniec (oczywiście trwa to zależnie od człowieka). U kubiet - wytłumaczyły ci moje poprzedniczki/poprzednicy. :)