| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Badania okresowe
Autor Wiadomość
Mon!śka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 21:17   Badania okresowe Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!!! Mam pytanko: w jakim wieku robi się badania okresowe? Szukałam w Internecie, ale jakoś nie mogłam znaleźć... :-( Czy w 2 kl. gim., czyli w wieku 15 lat, robi się je??? ]

Jak ja nienawidzę tych badań... :-( Embarassed

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 21:43   

Badania do tego roku robiło sie w klasie 2 gim., teraz bedą robione w klasie 1. Nie są takie straszne, sama przez nie przechodziłam. Porpstu bada, wzrok, wzrost, wagę i kręgosłup, co jest krępujące dla dziewczyn, bo trzeba rozpinać staniki (przynajmniej w naszej szkole)....
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 11:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem na czym polegają badania okresowe. Teraz idę do 2 gim., a w 1 gim. miałam je robione i zastanawiam się, czy teraz też bedę miała je robione Confused
Nie lubię ich ponieważ mamy w szkole niezbyt miłą pielęgniarkę, która ciągle przyczepia się do tego, że jestem CHUDA. A ja doskonale o tym wiem... Przy wzroście 160 ważę 41 kg Crying or Very sad Sad Ale co ja mam poradzić, że jem wszystko i jem normalnie, a utyć nie mogę... Embarassed Podobno to taka przemaina materii. Przecież ja też bardzo chciałabym utyć Crying or Very sad A ona cały czas się przyczepia i mi dogaduje oraz robi wstyd przy całej klasie Crying or Very sad

Dlatego pytam jeszcze raz:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad CZY W 2 KL. GIM., CZYLI W WIEKU 15 LAT ROBI SIĘ BADANIA OKRESOWE??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mon!śka napisał/a:
Wiem na czym polegają badania okresowe. Teraz idę do 2 gim., a w 1 gim. miałam je robione i zastanawiam się, czy teraz też bedę miała je robione Confused
Nie lubię ich ponieważ mamy w szkole niezbyt miłą pielęgniarkę, która ciągle przyczepia się do tego, że jestem CHUDA. A ja doskonale o tym wiem... Przy wzroście 160 ważę 41 kg Crying or Very sad Sad Ale co ja mam poradzić, że jem wszystko i jem normalnie, a utyć nie mogę... Embarassed Podobno to taka przemaina materii. Przecież ja też bardzo chciałabym utyć Crying or Very sad A ona cały czas się przyczepia i mi dogaduje oraz robi wstyd przy całej klasie Crying or Very sad

Dlatego pytam jeszcze raz:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad CZY W 2 KL. GIM., CZYLI W WIEKU 15 LAT ROBI SIĘ BADANIA OKRESOWE??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Badania okresowe robi się tylko wtedy kiedy idzie się do nowej szkoły czyli 1 kl podstawówki, 1 kl. gimazjum i 1 kl liceum. Ja nielubie żadnych badań a tym bnardziej tych okresowych i to noirmalne! MAło to lubi takie badania bo co w tym fajnego ze musisz sie rozebrac do bielizny i jakas babka cie maca? Razz A tak na powaznie: Nie masz sie czego bac bo nastpne badanie okresowe czeka cie dopiero za 2 lata-jak bedziesz w pierwszej klasie liceum. Wszyscy przechodzą przez te badania i jakoś żyją więc nie martw się!

Numer Gadu-Gadu
730730
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki Gościówka!!! Jesteś wspaniała! Dzięki za te słowa otuchy Very Happy

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 12:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh a ja miałam takie badania zdaje się w 4 i 5 klasie e pamięc zawodzi. Zdaje się że w każdej szkole jest troche inaczej więc może będziesz miała w 2 klasie ale nie martw sie. Przemiane masz dobrą i wiele dziewczyn dałoby wszystką żeby taka pzemiane materi mieć. Po za tym każdy człowiek jest inny i nie wiem czy chciałabyś być pod wzgędem urody dokładną kopią każdej innej osoby na swiecie. Charakter miałabyś inny ale co to zaza życie gdy nie rozpoznajesz własnej matki po wyglądzie tylko np po zapachu czy ubraniu Smile

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 13:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 dzięki za słowa otuchy!!!

Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 15:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
Badania do tego roku robiło sie w klasie 2 gim., teraz bedą robione w klasie 1. Nie są takie straszne, sama przez nie przechodziłam. Porpstu bada, wzrok, wzrost, wagę i kręgosłup, co jest krępujące dla dziewczyn, bo trzeba rozpinać staniki (przynajmniej w naszej szkole)....

No pieknie! Wlasnie ide do gimnazjum. PIekny poczatek

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3006137
Odpowiedz do tematu