| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak to zrobić??
Autor Wiadomość
Damian14
Gość
PostWysłany: Pią 16 Sty, 2004 14:58   Jak to zrobić??

Spodobała mi się dziewczyna z równoległej klasy, chętnie bym się z nią zapoznał ale nie umiem się przełamać. Ona zawsze stoi w grupie koleżanek. Jak bym już podszedł to niezbyt wiem o czy do niej zagadać (do dziewczyn) - o czym mogę z nią porozmawiać, o czym lubicie mówić??

Udzielcie mi rady
Przejdź na dół
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2004 18:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej wypytać znajomych czy wiedzą coś o niej, czym sie interesuje, co ją ciekawi, co lubi itd. Wtedy już bedzie łatwiej, bo będzie temat do rozmowy.
Można też zacząć rozmowe od jakiejs błachostki, np. spytać sie o godzine. Albo gdy zobaczysz że czegoś szuka to spytaj sie czy nie potrzebuje pomocy. Dalej juz samo pójdzie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Damian14
Gość
PostWysłany: Pią 16 Sty, 2004 20:19   

TAA Confused , tylko o na zawsze stoi w gronie koleżanek ale dzię ki może okazaja się nadarzy to skorzysatam ale
każda rada się przyda
Powrót do góry
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 25 Sty, 2004 11:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie.
Popytaj znajomych czy zcegoso niej nie wiedzą....
a moze dobrym pomysłem byłoby napisanie listu?

codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 25 Sty, 2004 16:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podejdż doniej jak będzie sama np: jak wraca do domu ze szkoły i zaproś do kawiarni czy gdzie tam chcesz
a jak nie idzie sama do domu to zdobądź jej numer tel i sie gdzieś umów
powodzenia Very Happy

Junior
Junior

PostWysłany: Nie 25 Sty, 2004 23:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lepiej tak odrazu nie dziłaj, bo spłoszysz dziewczyne biggrin

1.Dowiedz sie czegoś o niej, prawodpodbnie się przyda biggrin
2.Daj się jej zauważyć, zadbaj wy wasze spojrenia sie spotykały, itp. Może to głupie ale przez takie niewinne spojrzenia paru chłopców już zaczęło startować do mnie ...
3.Jeśli sama nie zainteresuje się twoją sooba, przejmij inicjatywe, tzn. niedłguo nadarza się dobra okazja do powiedzenia dziewcyznie co do niej czujesz, mam na myśli dzień 14 luty biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Basieq Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 08 Maj, 2004 14:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepsze są liściki , przynajmniej w mojej klasie i w 6a to na tym polega...
Powiedz jej lub napisz ze poprostu jest fajna , najlepiej się z nią 'zakumplować' sprawic zeby ci zaufala... Najlepiej powiedz jej czasem ze jest cool dziewczyna , ze jest fajna. Uwierz mi , wiele dziewczyn zapada w kompleksy [ i często da się słyszeć zdanie 'Nikt mnie nie kocha...' ] U mnie to się często zdarza , wystarczy że jej opwiesz że jest Wypas. To odrazu humor na 100% jej się poprawi :]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
aangela13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 13:20   Re: Jak to zrobić?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nieozliwe ze zawsze stoii z kumpelkami ;] kiedys napewno bedzie stala sama mnoze dowiesz sie gdzie mieszka i pojdziesz di niej ?? Wink pozdro

Numer Gadu-Gadu
6167279
Odpowiedz do tematu