| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy widzieliście?
Autor Wiadomość
Alicja
Gość
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 11:03   Czy widzieliście?

Zawsze mnie ciekawilo jak wygląda goły facet. Chcialabym go zobaczyć, na żywo a nie w internecie. Czy to nie jest zboczone? a jeśli nie, to jak to zrobić w miarę bezpiecznie?
Przejdź na dół
Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 11:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehehe
zbocznie to to niejest to jest raczej ludzka ciekawosc lub poprostu dojrzewanie ;P
a goly facet wyglada tak samo jak w intrnecie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh, niee, to nie jest zboczenie... To ciekawość dojrzewania.
Myślę, że pierwszy raz 'na żywo' zobaczysz gołego faceta tuż przed swoim pierwszym razem Wink
Jeśli będzie to ktoś kogo będziesz kochała, to będzie to napewno przyjemny widok Wink ! Chyba warto jeszcze troszkę poczekać biggrin
A podglądać nie radzę, przeważnie źle się konczy Wink
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no to chyab logiczne że goły mężczyzna na żywo wygląda tak samo jak goły męzczyzna w internecie Wink Zboczona raczej nie jesteś bo to normalne-ciekawośc Smile Ale raczej się nie śpiesz bo na głoch facetów jeszce się zdązysz napatrzeć w przyszłościm Wink

Numer Gadu-Gadu
730730
Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sądzę zupełnie tak samo jak poprzedniczki Smile że gołego faceta zobaczysz przy swojim pierwszym razie bądź... hmmmm.... jakoś przypadkowo biggrin hehe.
Nio i to tak jest i ta ciekawość... to wiesz ja też tak kiedyś miałam, ale teraz już nie biggrin wiec to napewno taka ciekawość przy cyklu dojrzewania i poznawania ludzkiego ciała :]

Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 00:04   

Tylko lepiej nie podglądaj, bo cię jeszcze ktoś zauważy Wink zaczekaj do pierwszego razu
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 09:06   

To nie jest zboczone, gdy ktoś chce zobaczyć gołego faceta. To przez dojrzewanie i ciekawość. Ale przecież facet na żywo czy w internecie wygląda tak samo. Radzę też nie podglądać, bo to przeważnie się źle kończy Smile
Poczekaj do tego 'pierwszego razu'.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu