Zawsze mnie ciekawilo jak wygląda goły facet. Chcialabym go zobaczyć, na żywo a nie w internecie. Czy to nie jest zboczone? a jeśli nie, to jak to zrobić w miarę bezpiecznie?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Czw 26 Sie, 2004 11:29
Heh, niee, to nie jest zboczenie... To ciekawość dojrzewania.
Myślę, że pierwszy raz 'na żywo' zobaczysz gołego faceta tuż przed swoim pierwszym razem
Jeśli będzie to ktoś kogo będziesz kochała, to będzie to napewno przyjemny widok ! Chyba warto jeszcze troszkę poczekać
A podglądać nie radzę, przeważnie źle się konczy
Nie no to chyab logiczne że goły mężczyzna na żywo wygląda tak samo jak goły męzczyzna w internecie Zboczona raczej nie jesteś bo to normalne-ciekawośc Ale raczej się nie śpiesz bo na głoch facetów jeszce się zdązysz napatrzeć w przyszłościm
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Sądzę zupełnie tak samo jak poprzedniczki że gołego faceta zobaczysz przy swojim pierwszym razie bądź... hmmmm.... jakoś przypadkowo hehe.
Nio i to tak jest i ta ciekawość... to wiesz ja też tak kiedyś miałam, ale teraz już nie wiec to napewno taka ciekawość przy cyklu dojrzewania i poznawania ludzkiego ciała :]
_________________ Próbowałam wielu rzeczy i za każdym razem
pamiętałam żeby żaden kamień nie stał się głazem,
żeby droga była prosta, a sumienie czyste...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Sie, 2004 00:04
Tylko lepiej nie podglądaj, bo cię jeszcze ktoś zauważy zaczekaj do pierwszego razu
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Sie, 2004 09:06
To nie jest zboczone, gdy ktoś chce zobaczyć gołego faceta. To przez dojrzewanie i ciekawość. Ale przecież facet na żywo czy w internecie wygląda tak samo. Radzę też nie podglądać, bo to przeważnie się źle kończy
Poczekaj do tego 'pierwszego razu'.