| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
KamerQa odpowiadajcie Pliz
Autor Wiadomość
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 13:57   KamerQa odpowiadajcie Pliz Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem gdzie napisac ten temat więc pisze tu a wy go przenieście jak coś...No więc zakupiłam se dzisiaj kamerke internetową...zainstalowalam ok...ale co dalej pisze na pudełki EASY TOUCH W MULTIMEDIACH...Ech co robic;//

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 14:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm .. ja sie malo znam na kamerach :> ale moze cos nie tak zainstalowałas ? Przeczytaj instrukcje obsługi ..Zdaje mi sie ze ten temat powinien byc w dziale :"O wszystkim " Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobrze zainstalowane..jeszcze przychodził do mnie chłopak tak jakby infotmatyk i tez nie wiedział o co w tym chodzi..spox zainstalowane pomyslnie ale co dalej ;/ jeju jakis program musze zainstalowac czy co..w necie jakies sterowniki znalazlam ... zawsze jak moje marzenie sie spełnia nigdy nie moge tego mieć niech to h** szczeli ;//

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też się w ogole nie znam na kamerach internetowych. Ten temat może powinien być w dzialach o kompach , tam gdzie moderatorami są Dexter , czy Kamix. Oni się znają na tego typu sprawach Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się znam bardzo dobrze na komputerach. Niestety musiał bym zobaczyć jak ta kamera wygląda, i jaki masz komputer.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
398724821
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się że do kamerki powinno wystarczyć oprogramowanie które było razem z kamerą myślę że nie potrzeba ściągać z netu kolejnego programu.

Jeżeli masz XP to spróbuj odpalić program Windows Movie Maker (Start -> Pogramy -> Akcesoria ->Windows Movie Maker) i zobacz czy w nim widać obraz z kamery.
Jeżeli nadal nic nie ma a nie ma też sterowników do kamerki to zainstaluj je i odpal program jeszcze raz.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dexter mi w Xp kamere samo wykrywa. od razu kiedy ja podepniesz to wejdz w moj komputer i luknij czy czasami nie masz tjk dodatkowego dysku, Smile aha jeszcze jedno mozesz tez skorzystac z kreatora dodawania sprzetu moze wybierze cos odpowiedniego do twojej kamerki jakies sterowniki, lub wybierzesz docelowa lokalizacje ich z plyty czy tam dyskietki zalezy co masz, wtedy bedziesz miala pewnosc ze zainstalowalas poprawnie, kreator podsumuje tok instalacji i poda komunikat czy zostalo zainstalowane pomyslnie czy nie Wink niezbyt bardzo moge pomoc bo nawet nie wiem jaki masz system i wogole ale probuj napewno Ci sie uda Smile jesli masz XP to jestem pewien ze po podlaczeniu kamery kiedy wejdziesz w moj komuter pojawi sie dodatkowy dysk z kamerka :-) tjk jest w moim przypadku podinalem juz 3 inne i wszystkie wykrywal bez problemu Very Happy Dasz rade a jak nie to zglos sie na gg postaram sie cos wiecej wyegzekfowac od Ciebie na ten temat i pomoc moj nr. gg przesylam na PW wiec jesli masz ochote rozwiazac ten problem to napisz.

Numer Gadu-Gadu
3259633
Odpowiedz do tematu