Nie wiem gdzie napisac ten temat więc pisze tu a wy go przenieście jak coś...No więc zakupiłam se dzisiaj kamerke internetową...zainstalowalam ok...ale co dalej pisze na pudełki EASY TOUCH W MULTIMEDIACH...Ech co robic;//
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]
Hm .. ja sie malo znam na kamerach :> ale moze cos nie tak zainstalowałas ? Przeczytaj instrukcje obsługi ..Zdaje mi sie ze ten temat powinien byc w dziale :"O wszystkim "
Dobrze zainstalowane..jeszcze przychodził do mnie chłopak tak jakby infotmatyk i tez nie wiedział o co w tym chodzi..spox zainstalowane pomyslnie ale co dalej ;/ jeju jakis program musze zainstalowac czy co..w necie jakies sterowniki znalazlam ... zawsze jak moje marzenie sie spełnia nigdy nie moge tego mieć niech to h** szczeli ;//
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]
Ja też się w ogole nie znam na kamerach internetowych. Ten temat może powinien być w dzialach o kompach , tam gdzie moderatorami są Dexter , czy Kamix. Oni się znają na tego typu sprawach
Wydaje mi się że do kamerki powinno wystarczyć oprogramowanie które było razem z kamerą myślę że nie potrzeba ściągać z netu kolejnego programu.
Jeżeli masz XP to spróbuj odpalić program Windows Movie Maker (Start -> Pogramy -> Akcesoria ->Windows Movie Maker) i zobacz czy w nim widać obraz z kamery.
Jeżeli nadal nic nie ma a nie ma też sterowników do kamerki to zainstaluj je i odpal program jeszcze raz.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Dexter mi w Xp kamere samo wykrywa. od razu kiedy ja podepniesz to wejdz w moj komputer i luknij czy czasami nie masz tjk dodatkowego dysku, aha jeszcze jedno mozesz tez skorzystac z kreatora dodawania sprzetu moze wybierze cos odpowiedniego do twojej kamerki jakies sterowniki, lub wybierzesz docelowa lokalizacje ich z plyty czy tam dyskietki zalezy co masz, wtedy bedziesz miala pewnosc ze zainstalowalas poprawnie, kreator podsumuje tok instalacji i poda komunikat czy zostalo zainstalowane pomyslnie czy nie niezbyt bardzo moge pomoc bo nawet nie wiem jaki masz system i wogole ale probuj napewno Ci sie uda jesli masz XP to jestem pewien ze po podlaczeniu kamery kiedy wejdziesz w moj komuter pojawi sie dodatkowy dysk z kamerka :-) tjk jest w moim przypadku podinalem juz 3 inne i wszystkie wykrywal bez problemu Dasz rade a jak nie to zglos sie na gg postaram sie cos wiecej wyegzekfowac od Ciebie na ten temat i pomoc moj nr. gg przesylam na PW wiec jesli masz ochote rozwiazac ten problem to napisz.