Kto zbiera Warhammery ?? Ja mam 3 figórki (ale chyba nie wszystkie to Worhammery bo jeszcze mam z Władcy Pierścienia ale nie wiem która ) mam 2 metalowe i 1 plastikową ... te metalowe są okropnie pomalowane , ale ta plastikowa jest SUPER !!! hehe . Postaram sie dodać tu zdjęcia ... troche mi nie wyszły ale to sie wytnie ...
NIE WIEM JAK ZAMIEŚCIĆ TE ZDJĘCIA
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
Nie zbieram Warhammerów.
Ale chętnie zobaczylabym zdjęcia zrobione przez Ciebie Heh...
Nie wiesz jak je dać? To proste! Zacznę od początku:
Jestes na Głownej Stronie tego forum i na górnym prawym rogu klikasz na " album"
I klikasz na opcję : " Moja prywatna galeria"
A pozniej klikasz po prostu na " Dodaj zdjęcie"
Nie wiem czy oto ci chodzilo
No i jak chcesz wkleić plik pod którym jest jakies zdjecie to musi one zapisane być w formie JPG lub PNG
To chyba tyle...
aaaaa chodzi Ci o figurki do gier bitewnych typu Warhammer albo bitewne D&D kurde a ja sie całyc zas zastanawiam co to są te Warhammery =P o matko =P ja tam wole grać w RPG na wyobraźnie, coś bitewnych nie lubię
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tavion Gość
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 19:41
Ja też nie - wyobraźnia daje więcej możliwości.
stokrotka Gość
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2004 19:59
ja nie zbieram Warhammerów (czy jakoś to się tak pisze :) ) ale moi koledzy mają jakieś takie małe figórki ... Powodzenia w zbieraniu :-D