| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Jestem happy
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 16:23   Jestem happy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej ludziska mam i glany i kostke, jestem happy, i skręciłam se kostke, ale mówi sie trudno, i żyje się dalej biggrin (: ((:

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 16:42   

Super... Ja dostanę glany dopiero na późną jesień, a kostkę nie wiem gdzie kupić Sad
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 18:09   Galany Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to super - gratuluje Smile

Sorry ze to mówię: Ale na przyszłośc bardziej uważaj jak piszesz posty. To forum jest do zadawania pytań...jakbyś chciała tu pisac o każdej nowej rzeczy którą dostałaś to zasmiecisz całe forum!! Ten post nic nie wnosi. Nie usunę go, ale niech to będzie dla Ciebie ostrzeżenie! Jeszce raz sorry - ale cóż...taka moja rola żeby pilowac tego forum ;]

Numer Gadu-Gadu
730730
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 23:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja glanow niebede miec;( moze i lepiej? po co sie zmieniac. moj charakter jest happy-hippie, a na zewnatrz mam byc czarna. moze i tak mialo byc skoro sie nie udalo? ale po co przez to ze slucha sie jakiejs ciemnej muzyki to nieznaczy ze sama ty musisz byc ciemna.
a o jaka kostke wam chodzi? mi sie zdaje ze panienka wierzba kupila kostke do gitary? taaaa:) ( no coz wsyzstko koajrzy mi sie z gitara) a ty nene grasz na gitarze:O ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 10:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała ona chyab kupiła kostkę taki plecak.

Moderator

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 10:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

az mi wstyd:) ze nie pomyslalam. al emi to tak zabrzmialo jak kostka do gitary:) az mi glupio:) hehehe... a kostke? narazie nie kupuje. mam za duzo tych wszystkich choelrnych plecakow. a tym bardziej do szkoly:)
ale gafa:P
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 14:08   

Nie, nie gram... A ja kostkę też będę mieć, ale nie wiem gdzie kupić, heh.
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 14:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz gdzie jset?
w trouniu na szerokiej po lewej stronie empiku jest sklep muzyczny, i tam sa bluzy, naszywki i kotski chyba tez, raczej napewno
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 17:30   

Byłam tam... Były bluzki i naszywki, ale kostki nie widziałam Sad Może się rozglądałam za słabo... i narobiłam sobie obciachu, bo słuchawki spadły i Anna Maria Jopek się zaczęła kręcić...
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a wiesz ze tam na dol do takiej piwniczki sie schodzi i tam jest wsyztsko. ja tam gitare kupilam
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2003 19:16   

Ah... No fakt, schodziło się. Ale nie zeszłam, bo myślałam, że to magazynek Wink Następnym razem zejdę, dzięki.
Powrót do góry
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja niecały rok temu po całym roku namwiania dostałam upragnione glany biggrin ale do ksotki mnie nie ciągnie Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kasiulka14latek Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a tak wogole to co to jest ta "kostka"??? bo ja nie w temacie. glany to wiem takie buty, ale co to jest ta "kostka"???

Numer Gadu-Gadu
9596579
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 15:44   

Kostka to plecak wojskowy, albo uszyty na jego wzor. Najczesciej lniany. Ja akurat kostke musialam miec po prostu, bo ze wszystkich placakach zepsul mi sie zamek, a w kostce nie ma zamka... Ostatnio pobrudzilam ja krwia, ble Embarassed
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 19:56   

Ja na glany w sumie mam już ozbierane, ale pozyczyłam ta kasę i kupuje je za niedługo, a co do kostki to w sumie też będę ją mieć za niedługo, ale pod koniec września, bo wtedy na pewno będę mieć tyle kasy
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu