| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Pocalunek
Autor Wiadomość
Majka13
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 12:42   Pocalunek

Nazywam się Majka, mam 14 lat.Kilka dni temu wróciłam z kolonii. Poznalam tam super chlopaka.Brałam z nim ślub kolonijny. Aha i on ma 15 lat. Na pewnej dysce on podszedł do mnie jak siedziałam sobie na krześle. Wtedy wzią mnie na kolana i zaczeliśmy się całować z języczkiem. Później zaczą mnie ałowac po szyi...Skończylo się na tym,że prawie zdją mi bluzke. Na szczęscie nikt tego nie widział bo było ciemno.Poniewż okazało sie,że on mieszka nie daleko mnie- zaczeliśmy ze sobą chodzić. Codzienne pocałuniki. Nie wiem czy nie zawcześcnie zaczęłam się całować??? :love7: :love2:
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na każdego kiedys przyjdzie pora . Na ciebie widać przyszła ... Ty zaczełas sie calowac w wieku 14 lat inni 16 ... Ale z jenzyczkiem .. ? calował cie po szyji ? Neutral . Za duzo filmow sie naoglądał ... Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 17:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na pewno za wcześnie, żeby się tak całować, powinnaś mieć nonajmniej 16 lat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie ważne ile masz lat całować możesz się nawet w podstawówce ale ... moim zdaniem to za szybko na takie żeczy jak całowanie z języczkiem w tym wieku pocałunek powinien być bez języczka !!! ale to nie moja sprawa ...

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nierzoumiem czemu za wczesnie? ja juz zaczelam jak mialam 13 lat i z jezyczkiem. to niejest zle, ale pod warunkiem ze chlopaka zna sie DLUZEJ, conajmniej z 2 miesiace... a nie nieiwiadomo co zaraz... a po szyji? czemu nie? ja zawsze przygryzam mojemu facetowi szyjke:>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 00:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała chyba zostawie to bez komentaza ! Neutral . Podgryzasz szyjke ?Neutral masz 13 lat ... Na pocalunek z jezykiem to ZDECYDOWANIE za wczesnie ... Jakies " podgryzanie " szyji .. uwazaj nie skalecz go .. Z przodu szyji jest delikatna skóra ... Nie gryź go za mocno Neutral . A jestes jeszcze dziewicą ?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 00:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Acha .. Wybacz zle przeczytalam ... Ty twojemu chłopakowi " przygryzasz " szyje .. Nie "podgryzasz " ;p .
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 08:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to wcale nie ejst za wczesnie na pocałunek z języczkiem, nie wiem co wy do tego macie, jeżeli dziewczyna i chłopak chcą się calować z języczkiem niech to robią anwet w wieku 11 czy 12 lat, co w tym złego, moim zdaniem wcale nie ma co do tego ograniczeń wiekowych =/ nie rozumiem dlaczego niby dla was wiek 14 lat to za mało... znam osoby które w wieku `15 lat uprawialy petting i co w tym złego? jeżeli kochają swoich partnerów a partnerzy kochają ich (albo jesli ktoś mówi że miłość jest niemożliwa to czują do siebie bardzo wielkie uczucie) to czemu nie,

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 11:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
moim zdaniem to wcale nie ejst za wczesnie na pocałunek z języczkiem, nie wiem co wy do tego macie, jeżeli dziewczyna i chłopak chcą się calować z języczkiem niech to robią anwet w wieku 11 czy 12 lat, co w tym złego, moim zdaniem wcale nie ma co do tego ograniczeń wiekowych =/ nie rozumiem dlaczego niby dla was wiek 14 lat to za mało... znam osoby które w wieku `15 lat uprawialy petting i co w tym złego? jeżeli kochają swoich partnerów a partnerzy kochają ich (albo jesli ktoś mówi że miłość jest niemożliwa to czują do siebie bardzo wielkie uczucie) to czemu nie,

Dokładnie..zgadzam sie...ja całowałam się pierwszy raz z języczkiem jak miałam 13 lat...i nie uwarzam żeby to było coś złego..jesli sie zna ta osobe długo i czuje się do niej cos więcej niz przyjazn to czemu nie...pocałunek to tylko pocałunek!! Co innego seks! Dla mnie by bylo nienormalne uprawiac seks w wieku 13 czy 14 lat , ale pocałunek przeciez nie jest niczym złym..nawet jesli jest z języczkiem...Masz 13 lat...mysle ze wiek jak na pierwszy pocal;unek jest ok bo większosc własnie w tym wieku zaczyna, a niektórzy nawet czesniej..mysle ze jest ok i nie masz sie czym przejmowac...
do Malviny: To ze mała całowała sie z języczkiem w wieku 13 lat to nie jest nic złego!!! Wogóle dla mnie to jest smieszne ze pytsz sie czy jest jeszcze dziwicą! Jesli sie całowała z facetem nie znaczy ze odrazu uprawiała z nim seks bo w to watpie! A pomiedzy stosunkiem a pocałunkiem jest naprawde duza granica.

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 11:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościowa .. No coz kazdy ma inne zdanie Smile . Dla mnie 13 lat to zawczesnie na pocałunek z języczkiem ... To czy jest dziewicą to oderbałas to w złym sensie ... Wink.
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 11:48   

Oj, nie przesadzajcie Wink. Każdy żyje jak chce - ktoś zaczyna wcześniej, inny później Razz Korzystaj z życia póki możesz Wink

P.S - Nie porównujcie pocałunków , choćby najbardziej namiętnych do seksu. Neutral

P.S 2 - Aśka, niedawno pisałaś że chcesz się całować z chłopakiem. A teraz piszesz, że w podstawówce nie wypada. Z tego co czytałam jesteś jeszcze w podstawówce. Neutral
Powrót do góry
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 15:12   TO co innego ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
P.S 2 - Aśka, niedawno pisałaś że chcesz się całować z chłopakiem. A teraz piszesz, że w podstawówce nie wypada. Z tego co czytałam jesteś jeszcze w podstawówce. Neutral

Ja napisałam
Cytat:
nie ważne ile masz lat całować możesz się nawet w podstawówce ale ... moim zdaniem to za szybko na takie żeczy jak całowanie z języczkiem w tym wieku pocałunek powinien być bez języczka !!! ale to nie moja sprawa ...
tam nie ma nic o tym że nie wypada się całować (chodziło o to że nie wypada się całować Z JĘZYCZKIEM , a nie że w ogóle nie można) ... a co do mojego całowania to jest zupełnie worek (bo ja chciałam całować się bez języczka) Wink

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Nastka-11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uważam,że calowanie po szyi jest bezpieczniejsze niż z jezyczkiem-ponieważ z języczkiemmożna się zarazić , natomiast calowanie po szyi...nic się takiego nie stanie. Po za tym uważam,że nic się nawet nie stało,że pocałowałaś go z języczkiem Wink Życzę miłych chwil-Anita:)))
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 22:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm... ciekawe czym można sie zarazić calując kogoś w usta, zaciekawiłas mnie tym pytaniem eh...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm.. ;D .. całując się z jezykiem nie da sie chyba niczym zarazic .. No moze jakimis bakteriami ? Jak chłopak albo dziewczyna nie myją zebow Smile
Powrót do góry
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu