Wiem że to głupi pomyśł ale może sie komus spodoba nielicznym... no więc chodzi oto aby zrobiono takie miejsce gdzie mozna dać swoje ogłoszenie ze zdjęciem a później umówić się na GG na inter-randkę. Wiem że to niemożliwie idiotycznie głupie ale chcę zobaczyc co napiszecie i... i piszcie!!
Według mnie nie jest to dobry pomysł..zresztą wątpie żeby ktokolwiek z tego korzystał, ale poczekajmy na inne opinie..możecie zorbićtakie forum..mnie to nie przeszkadza.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Sie, 2004 16:08
Róbta co chceta, ale ja i tak mam niezły nawał z ludźmi wbijającymi się przez gg, a więc ja bym w tej zabawie nie brałą udziału.
A po za tym to zalezy jak rozumiesz pojęcie stały forumowicz, bo ktoś zalogowany przecież też może mieć inny wiek niż podaje (nie oskarżam nikogo o to, że jest kimś innym niż się podaje). Ktoś może się zalogować jako Wojtek lat 15, a może mieć 38 i zaloguje się tylko po to by z małolatami gadać i je naprowadzać na "kosmate" rzeczy.
Mi chodzi o coś takiego że np. ktoś po roku bycia na forum i udzielaniu się na nim zyskuje prawo do zapisania się do tej rubryki
ale jak już powiedziałem ja bym wogule się nie zapisał bo jakoś mnie to nie kręci
_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
Nie wiem czy mnie pamiec nie zawodzi czy nie ale jeszcze jak sie tutaj zarejestrowalem na poczatku to wydaje mi sie ze bylo forum randki, teraz go nie ma wiec chyba nie przeszlo.
po drugie uwazam ze nie jest to dobry pomysl bo i tak wiekszosc z nas dzieli wiele kilometrow i tylko nieliczni mogli by sie spotkac.
Po drugie uwazam ze zbyt duze ryzyko umawiać się z kimś obcym.
Po trzecie za duzo odpowiedizalnosci, pozniej ktos oskarzal by nasze froum gdyby sie cos stalo. Ale jesli powstanie takie forum to jednak niebede mial nic przeciwko a w nim napewno nie bede uczestniczyl, widze ze wiekszosc jest za ale ma podobne zdanie jak ja ze ogloszen zadnych zamieszczac nie bedzie, wiec po co to forum ma swiecic pustkami.
Nie no wiedziełaem że ta będzie ale ja tylko odpowiedziałem na taki tam post :p Ktoś napisał żeby Mieć nowe pomysły żeby te forum było lepsze i ciekawsze więc przyszło mi do głowy coś takiego, ale i tak wiedziałem że to nie wypali, ale liczą się dobre chęci :p
Nic sie nie dzieje, dobrze ze odwazyles sie pierwszy napisac aby na forum ukazalo sie cos nowego, jeszcze nic nie jest przesadzone zaczekajmy na opinie najwyzszych ranga na forum osob czyli Dega i ToJi jesli ktos ma jeszcze jakis pomysl pisac.
Ja to maze o jakiejs takiej tematyce fora nieco powaznejszej o rozmowach na temat naszej planety i ludzkosci itp. rzeczy. Np. Forum Planeta ziemia, wiele teraz zanieczyszczen czlowiek powoduje i niszczy w ten sposob nasza ziemie i o tym powinno sie rozmawiac w dzisiejszych czasach.
Jak chronic i zapobiegac takim zjawiskom itp. rzeczy