Wysłany: Pią 10 Wrz, 2004 21:11 on chyba woli moja przyjaciółke :(
mam problem. bujam sie w chlopaku z mojej klasy i on chyba mnie lubi ale moja przyjaciolke chyba bardziej. ona go lubi jako kolege a ja go kocham i nie wiem co mam zrobic zeby zwrocil na mnie uwage :( pomozcie!!!!
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2004 21:24
Hm... Przykro mi, ale do miłości człowieka się nie zmusi. I skoro czujesz, że chłopak za Tobą nie przepada - nic na to nie poradzisz. No, możesz coś zrobić, by zmienił o Tobie zdanie, ale on może to odebrać jako naprzykrzanie się, jeśli będziesz zbyt naciskać. Po prostu, stopniowo zbliżaj się do niego, poprzez rozmowy itp. Dowiedz się o jakimś jego hobby i zacznij temat ;] Może coś was połączy Ale pamiętaj - nic na siłę.
KoT Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 06:43
Hm...Woli Twoją przyjaciółkę. No cóż, myślę, tak jak Femme, że powinnaś spróbować zwrócić na siebie jego uwagę. Ale Uwaga! - zrobić to na tyle subtelnie, by nawet nie pomyślał, że jest to właśnie taka próba. Największym do osiągnięcia dla dziewczyny sukcesem jest tak poderwać chłopaka, by to on poczuł się amantem. Najlepiej znaleźć wspólne hobby...Albo po prostu jego hobby może wejść w krąg Twoich zainteresowań. Może macie wspólnych znajomych? Na pewno macie. W ten sposób powoli, delikatnie spróbować się do niego zbliżyć.