Ale właściwie po co Ci to potrzebne? Kup dowolną młodzieżową gazetę. Tam napewno będą strony z modą. Ale jeśli chodzi o kupowanie, wolisz mieć rzecz modną, a niewygodną?? Strasznie mnie ostatnio śmieszą buty zimowe na szpilkach... Wszyscy po kolei się w nich wywracają ciekawe co będzie, gdy będzie ślisko
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 18:27
Cze
Moja mama kupuje gazetę " Avanti " i tam jest dużo modnych ciuchów...Czasem przeglądam tylko że jak zobaczę ceny to już mi się niepodobają Są tam raczej ciuchy dla kobiet , a nie dla nastolatków ( strona Avanti - http://serwisy.gazeta.pl/avanti/0,0.html )
Jeśli szukasz modnych ciuchów dla siebie wystarczy kupić jakąkolwiek gazetę dla nastolatków ( np. : " 13-stka " -jest tam dużo o modzie i urodzie , czy czasopismo " Dziewczyna " )
Ale pamiętaj : Nie wszystko co modne , ładne jest wygodne
To prawda nie jest modny stly moro.Tej zimy najmodniejsza jest jak to napisalas biel,rozne puchate dodatki najczesciej czapki no to brokatoe to tak troche no oryginalne ale malo osob ten styl chwyta.Modne sa rowniez pasiaste kolorowe szale w zywych kolorach albo ciemniejszych,sportowe kurtki albo pol plaszczyki.