| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
milutki chlopak ahhhhh
Autor Wiadomość
Julka
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 20:50   milutki chlopak ahhhhh

hejka. do naszej szkoly przyszedl nowy chlopak bardzo misie podoba ale jest odemnie starszy o 2 lata. wczesniej jak jezdzil do domu ze starej szkoly t mnie widzial z kolezankom ktorej on sie tez podoba a ona jet ode mnie ladniejsza. ale mowie wam dziewczyny on jest taki ladniutki, milutki i poukladany a nie taki cwaniak jak polowa chlopakow z mojej szkoly. wiecie co ja sie chyba zakochalam. ale on jest tego wart. on jest taki ladny ale nie mam szans. nie podejde do niego ale dzisiaj wlasnie szlam za nim do domu niby ze odprowadzm z moja przyjaciolka kolezanke. ja jestem taka zakochana a moje najlepsza przyjaciolka tak samo jest zakochana. co mi poradzicie???????????????
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 20:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie odpuszczaj =D . Jak będzie chodzil z Twoją przyjaciolką to daj se spoqj ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Proponuję zagadać, poznać go. Albo przynajmniej nawiązac kontakt wzrokowy. Żeby Cię zauważył. A może właśnie Ty mu się podobasz? Niektórzy chłopacy nie oceniają dziewczyn po wyglądzie, ale charakterze. Dowiedz się, czym on się interesuje. Może znajdziecie wspólne tematy? Smile Ja przypadkowo poznałam pewnego chłopaka(kumpel Wink ) i okazało się, że mamy wiele wspólnym zainteresowań itd Smile

życzę szczęścia
pozdrawiam

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Julka
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 16:37   

straszna wiadomosc!!!!!!!!!!!!!on ma chyba dziewczyne nie wiem czy na pewno ale kolezanka ktora kolo niego mieszka mowila ze ma. ale slyszalam ze zwiazki na odleglosc nie trwaja dlugo!!!!!!!!!!ale on tez nie lubi dziewczyn ktore mu sie narzucaja.teraz na pewno nie mam juz szans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dlaczego????????????????????????????????????????
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 22:49   

Najpierw nie narzucaj się np. czy bedziesz ze mną chodził? tylko powolutku zaprzyjaxn się z nim a później chybas wiesz co masz robić Wink
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 06:26   

Hm...Cóż, najpierw się oczywiście trzeba do niego zbliżyć. Może on nie jest wcale taki fajny pod względem charakteru? Znasz go na tyle? Bo nie wiem...Więc jeśli jesteś już pewna/masz powody by przypuszczać/chcesz sprawdzić proponuję po prostu się do niego w jakiś sposób zbliżyć. I tu ratunkiem mogą być znajomi (raczej chłopacy, bo jeśli taki fajny to dziewczyny same mogą mieć na niego oko Wink) - może macie wspólnych? Wykorzystaj to. Wspólne zainteresowania, hobby? To też się da wykorzystać...
Powrót do góry
OLUAK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 16:55   Odpowiedź Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć
Musisz zobaczyć czy ten chłopak jest zainteresowany twoja koleżanka.Jeśli nie to do dzieła zapoznaj sie z nim bliżej zaproś go do siebie np.żeby ci pomógł w lekcjach.
Napewno ci sie uda trzymam kciuki.
niech będzie tak Love
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no jeśli ma dziewczyne trzeba czekać ... ale nikt nie powiedział że gdy będziesz czekała nie możesz z nim poflirtować / Love myśle że na początek dobrzebybylo żebys zagadala może mu sie podobasz ale sie wstydzi zrobić pierwszy krok Razz . niech najpierw zobaczy w tobie fajną kumpele
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu