hejka. do naszej szkoly przyszedl nowy chlopak bardzo misie podoba ale jest odemnie starszy o 2 lata. wczesniej jak jezdzil do domu ze starej szkoly t mnie widzial z kolezankom ktorej on sie tez podoba a ona jet ode mnie ladniejsza. ale mowie wam dziewczyny on jest taki ladniutki, milutki i poukladany a nie taki cwaniak jak polowa chlopakow z mojej szkoly. wiecie co ja sie chyba zakochalam. ale on jest tego wart. on jest taki ladny ale nie mam szans. nie podejde do niego ale dzisiaj wlasnie szlam za nim do domu niby ze odprowadzm z moja przyjaciolka kolezanke. ja jestem taka zakochana a moje najlepsza przyjaciolka tak samo jest zakochana. co mi poradzicie???????????????
Proponuję zagadać, poznać go. Albo przynajmniej nawiązac kontakt wzrokowy. Żeby Cię zauważył. A może właśnie Ty mu się podobasz? Niektórzy chłopacy nie oceniają dziewczyn po wyglądzie, ale charakterze. Dowiedz się, czym on się interesuje. Może znajdziecie wspólne tematy? Ja przypadkowo poznałam pewnego chłopaka(kumpel ) i okazało się, że mamy wiele wspólnym zainteresowań itd
życzę szczęścia
pozdrawiam
_________________ Patataj...
Luka - tęsknie za Tobą konisiu...
Julka Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 16:37
straszna wiadomosc!!!!!!!!!!!!!on ma chyba dziewczyne nie wiem czy na pewno ale kolezanka ktora kolo niego mieszka mowila ze ma. ale slyszalam ze zwiazki na odleglosc nie trwaja dlugo!!!!!!!!!!ale on tez nie lubi dziewczyn ktore mu sie narzucaja.teraz na pewno nie mam juz szans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dlaczego????????????????????????????????????????
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 22:49
Najpierw nie narzucaj się np. czy bedziesz ze mną chodził? tylko powolutku zaprzyjaxn się z nim a później chybas wiesz co masz robić
KoT Gość
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2004 06:26
Hm...Cóż, najpierw się oczywiście trzeba do niego zbliżyć. Może on nie jest wcale taki fajny pod względem charakteru? Znasz go na tyle? Bo nie wiem...Więc jeśli jesteś już pewna/masz powody by przypuszczać/chcesz sprawdzić proponuję po prostu się do niego w jakiś sposób zbliżyć. I tu ratunkiem mogą być znajomi (raczej chłopacy, bo jeśli taki fajny to dziewczyny same mogą mieć na niego oko ) - może macie wspólnych? Wykorzystaj to. Wspólne zainteresowania, hobby? To też się da wykorzystać...
Cześć
Musisz zobaczyć czy ten chłopak jest zainteresowany twoja koleżanka.Jeśli nie to do dzieła zapoznaj sie z nim bliżej zaproś go do siebie np.żeby ci pomógł w lekcjach.
Napewno ci sie uda trzymam kciuki.
niech będzie tak
no jeśli ma dziewczyne trzeba czekać ... ale nikt nie powiedział że gdy będziesz czekała nie możesz z nim poflirtować / myśle że na początek dobrzebybylo żebys zagadala może mu sie podobasz ale sie wstydzi zrobić pierwszy krok . niech najpierw zobaczy w tobie fajną kumpele