graliscie w ta gre ja mialem przyjemnosc w demko zagrac i mi sie gra spodobala jestesmy policjantem ktury przyjmuje rozne wyzwania, rozwiazujemy zagadki nie bede sie rozpisywal wrzuce za kilka minut recenzje to przeczytacie jak bedziecie mieli ochote gra podobna troche do hospital 2 ale i tak wole hopkinsa
tutaj macie ktuciutki opis i minimalne wymagania tej gry podane :
"Jako agent specjalny FBI musisz odnaleźć i wtrącić za kratki najbardziej niebezpiecznego
terrorystę ostatnich lat - Berniego Berksona. Ta wspaniale opracowana interaktywna gra
przygodowa zapewnia graczowi dreszczyk emocji właściwy thrillerom. Różnorodna scenografia
zaprojektowana przez specjalistów od komiksów, trójwymiarowe animacje, niepowtarzalne
ścieżki muzyczne z hitami czasów Brudnego Harrego. Wszystko w doskonale opracowanej polskiej
wersji językowej z udziałem takich aktorów jak: Janusz Gajos, Piotr Fronczewski i Radosław Pazura."