Powiedzcie mi czy da sie cos zrobic z tym czyms co jak sie wlaczy komorke to na ekrazie pisze np. "idea milego dnia" lub cos takiego.
Bo chciala bym sobie kupic siemensa mc60 a on ma maly wyswietlacz (101x80) i jak bedzie takie cos na srodku to po co wtedy miec tapete wogole ? Jak caly ekran -prawie- bedzie zasloniety tym napisem :/
A tak przy okazji - jaki radzilibyscie kupic sobie telefon ? Ale byle by mial kolorowy wyswietlacz
_________________ Nie martw się, jutro będzie gorzej !
Tavion Gość
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2004 21:24
Ja ostatnio zmieniłam sobie na Siemensa sl55.
Polecam Siemensy. Są dobre, ale dosyć drogie.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2004 21:54
Ja mam Nokie 3310i, jestem z niej zadowolona... Dobrze, ze nie ma aparatu ani nic takiego. Od robienia zdjec mam cyfrowke, a te komorki z aparatami sa strasznie drogie i na dodatek zdjecia sa potwornej jakosci. A z tym napisem to ja mam cos takiego w komorce. Jak wlaczasz telefon, to to jest kilka sekund, a potem znika. Mozesz sobie ten tekst zmienic, albo w ogole usunac.
Tavion Gość
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2004 22:11
Na niektórych zdjęcia są przyzwoitej jakości. Jednak porządnej cyfrówki to nie zastąpi.
KoT Gość
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2004 06:58
Dzień dobry.
A ja mam Sagema MW 3020 i nie polecam tych telefonów. Mają zasadniczą wadę: Gdy karta się kończy, przestaje wyświetlać Name ze Spisu Telefonów gdy ktoś znajomy do mnie dzwoni, tylko wyświetla numer. Ciężko zapamiętać je wszystkie...
Pozdrawiam
Weronika Gość
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2004 08:05
Ja tam nie mam komórki ale wiem że naprzykład w Motoroli jest tak że cały czas masz IDEA MILEGO DNIA i godzine. w komórce mojej siory się godzina tylko na początku pojawia. Jak ja bym chciała mieć komóre.
Gość
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2004 18:05
Dzieki bardzo. Co do zdjec to ponoc na komorce sa do bani ale na kompie normalne. Cyfrowki nie mam :D
Tavion Gość
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2004 18:25
KoT napisał/a:
Mają zasadniczą wadę: Gdy karta się kończy, przestaje wyświetlać Name ze Spisu Telefonów gdy ktoś znajomy do mnie dzwoni, tylko wyświetla numer.
Boshe, kiedyś byłam tego świadkiem. Najpierw kumpeli spadł telefon z krzesła, potem na niego usiadła.
Wysunęła się bateria, włożyła. Ale jak chciała włączyć, było napisane, że nie ma karty Sim.
Ha, a potem wszystkie numery, wiadomości, połączenia zniknęły. I stan konta 0...
Jeju, to może okropne, ale mnie strasznie rozśmieszyło. A potem rzucała tym telefonem o łóżko...
Powiedzcie mi czy da sie do telefonu, ktory ma obcy jezyk (np niemiecki) zrobic tak, zeby mial polski ? Wiecie, ja narazie jestem w tym ciemna
Weronika Gość
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2004 07:13
Da się.. Naprzykład mój brat uczy się francuskiego i co jakiś czas w komórce zmienia sobie język na Fransusci - Francuski ale ja go nienawidzę ( żi żi palagrą żi żi pi ri ) - mała próba ;-)
KoT Gość
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2004 14:33
Witam.
Tavion: Nie no, aż takich problemów to ja z moją komórką nie mam, ale kiedy skończy mi się karta, nie mogę np. otworzyć książki adresowej.
Pozdrawiam
Język napewno się da zmienić... Tylko jest jeden problem Bo jeśli np. masz w komórce ustawiony jakiś język, którego nie umiesz to musisz na "oślep" trafić do odpowiedniej opcji w menu najlepiej ze słownikiem
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Ja mam motorolle C365, slogan np. IDEA MILEGO DNIA mozna u mnie wylaczyc w menu lub trzymajac przez kilka sekund wcisniety srdkowy przycisk, co do jezyka jesli masz w telefonie cos po nie polskiemu musisz znalesc menu i wybrac opcje POLISCH czasami jej nie ma, trzeba wgrac sobie, zalezy gdzie tel. kupowalas ale jesli chodzi o zmiane jezyka na karcie sim aby automatyczne bioro obslugi bylo po polsku musisz zadzwonic pod bezplatny numerek *111 nacisnac 2 i wybrac jezyk :-)