| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Chyba mam problem... nie mogę...
Autor Wiadomość
kasiunia_malutka_19
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 13 Wrz, 2004 17:47   Chyba mam problem... nie mogę...

Z moim partnerem jestesmy od dawna .. postanowliliśmy współżyć...
Jednak ja jestem bardzo małych rozmiarów ... gdy prubowaliśmy to zrobić on nie mugł wejść...
Posząłm z tym probkemem do ginekologa.. myslałąm ze to problem nerwów... Jednak on powiedział że taka poprostu jestem i przpisał mi środek poslizgowy i powiedział że jesli nie poskutkuje to mam przyjaść na wizytę...
I tak sie stało . Nie mogliśmy tego zrobiś poraz drugi choć uzywaliśmy specyfiaka dopochwowego który przepisał mi lekarz a dodam ze jego uzywanie bardzo boli... Lekarz powiedział mi że nestety będe miaął problemy ze współżyciem i z ewentualnym rodzeniem dzieci. Powiedział ze mogę wykonać zabieg polegający na rozcieciu nerwów w macicy lecz nie wiem czy to dobre rozwiązanie ... Pomóżce...
Przejdź na dół
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 13 Wrz, 2004 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie że ty masz 19 lat ja jestem o rok od ciebie młodsza a na tym forum przeważnie są osóbki bardzo młode i nie wiem czy mogą ci pomóc.ja nigdy nie słyszałam o rozcięciu nerwów w macicy i nie potrafie ci powiedziec czy jest to dobrym rozwiązaniem.powinnaś porozmawiać o tym z starszymi kobietami albo zasięgnąć porady innego lekarza bo niektóży starają sie iśc na łatwizne a twój problem moze idzie rozwiązać innaczej.
nie rozumie co chciałaś powiedzieć przez:"Jednak ja jestem bardzo małych rozmiarów" Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lepiej rzeczywiscie pójść z tym do jeszcze jakiegos innego lekarza i wysłuchać jego zdania, być moze zaradzi cos innego. Czasem jest tak ze kobiety przez nerwy maja tzw. pochwicę, przed samym rozpoczeciem stosunku ich zdenerwowanie jest tak duze ze ich pochwa mimowolnie sie obkurcza tak ze wprowadzenie czlonka jest niemozliwe, i kobieta nie moze tego sama kontrolowac. Moze to jest poprostu to? Trzeba dobrze okreslic problem bo nie wiem czy to mozliwe zeby kobieta byla tam tak waska zeby w zaden sposób mężczyzna nie mógł w nią wejść bo pochwa jest rozciągliwa i moze sie bardzo rozszerzyc. Jesli jednak problem jest az tak powazny to mozna to zmienic operacyjnie, nie iwem za bardzo na czym to polega, pewnie na jakimś rozcięcicu, ale da sie temu zaradzić.

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 00:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie, spokojnie. Nie daj się pociąć bez powodu.

Twój (Wasz) problem, to wbrew pozorom częsty problem przy rozpoczynaniu współżycia. Tylko na filmach pierwszy raz jest piękny i wspaniały.

Przede wszystkim potrzebujecie sporo cierpliwości, miłości i zrozumienia. Nie obwiniajcie się o niepowodzenia. Musicie próbować - zwykle stres pogarsza sprawę. Zatem koniecznie zadbajcie o dobry nastrój, trochę winka czy nalewki i próbujcie. Ale nie na siłę tylko spokojnie. Dzisiaj się nie uda, to może uda się jutro. A może za rok. NIGDY się nie poddawajcie i nie przejmujcie niepowodzeniami.

Może spróbujcie w wannie (tak, tak - trzeba być akrobatą Wink ) z ciepłą wodą? Może najpierw jakiś masaż relaksacyjny?

Próbujcie cały czas.
I pamiętaj - nie jesteś gorsza, do kitu itp. To spotyka wiele dziewczyn.

A żel K-Y faktycznie może pomóc. Znajdziesz go w każdym sex-shopie i chyba w aptekach.

Powodzenia! Bądźcie cierpliwi i wyrozumiali. A następną wizytę u ginekologa (w tej sprawie) zamów za dwa lata. Jestem pewny, że go za dwa lata nie odwiedzisz, bo nie będzie potrzeby Wink

BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 18:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj ja też jestem taka wąziutka .... to mogą być kłopoty...

nawiązując do tematu próbujcie wytrwale i bądźcie cierpliwi przecież w końcu musi się wam udać
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kasia_malutka19
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 22 Wrz, 2004 14:53   re

Ale to nie o to chodzi ze on nei moze wejśc teraz..
Teraz to mnie baaaaaaaatdzo boli. Płączę gdy to robię. Konsultowałąm to równiez z innym lekarzem i jego diagnoza byla podobna- nacięcie mięśni...
Powrót do góry
ti_mo_n Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 27 Wrz, 2004 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz do tematu